✓ Klantenservice 055 58 22 856      ✓ Gratis verzending!      ✓ Gratis retour!   ✓ Betalen zoals jij dat wilt!

0

0

* Standaard gratis bezorgd
Bekend van TV banner Bekend van TV banner voor mobiel

Bekend van TV

"Wat ik vanavond toch heb meegemaakt, is ongelooflijk! Het is vrijdagavond en ik had een blind date met Tim. We zijn lekker uit eten geweest bij de Italiaan. Daarna bracht Tim mij thuis en dronken we nog een glaasje wijn. Ja en je raadt het al, het was erg gezellig! En oké ik geef toe, we hebben gezoend. Maar wat er daarna gebeurde was een enorme afknapper! Hij wilde het licht uit doen! Dat kan toch niet? Licht geeft juist zoveel sfeer! Ik was direct op hem afgeknapt en gooide hem de deur uit. Hij zal het leren! Daarna heb ik nog genoten van mijn mooie lamp en glaasje wijn!"

Wist je dat ... ?

... het extreem koud was op de draaidag?

... de buitenscene zo’n 15 keer over moest? Arm model..

... er echt werd gezoend op de set?

... het voor ons de eerste keer op tv is?

Hanglamp Weimar van de DirectLampen commercial Hanglamp Weimar detailfoto van de DirectLampen commercial Hanglamp Weimar detailfoto van de DirectLampen commercial
Hanglamp Weimar van de DirectLampen commercial

Hanglamp Weimar

Maak kennis met onze unieke Weimar! Deze opvallende verschijning steelt de show in de commercial. Laat je verleiden door zijn prachtige belijning, bruin verweerde kleur en opvallende glasplaat! Neutraal, maar toch helemaal van deze tijd. Door er twee boven je eettafel te hangen, versterk je het robuuste gevoel. Liever een andere kleur? Ga dan voor de beton grijze uitvoering.

Bekijk de Weimar