Twee weken geleden deden we een update over de opnames van RTL WoonTips. We hebben mogen ervaren hoe het er achter de schermen aan toe gaat! Dit maak je niet vaak mee, dus het was een hele eer om er bij te zijn! Afgelopen zaterdag was onze opname te bewonderen op de televisie. Heb je het niet gezien? Lees dan gauw verder!  

Televisie opnames

RTL WoonTips is een inspirerend woonprogramma op RTL4. Wil je dus helemaal bij de tijd zijn? Kijk dan zeker naar dit programma. De laatste trends op het gebied van wonen komen namelijk aan bod. Wij, van Directlampen, waren afgelopen zaterdag te zien tijdens dit programma. De opnames zijn gemaakt in onze winkel. Nieuwsgierig geworden naar ons deel uit het programma van afgelopen zaterdag? Bekijk dan gauw het filmpje hieronder ► 

Sfeerbeelden

Zoals ik hierboven al vertelde was het ontzettend gaaf om te zien hoe het er achter de schermen aan toe gaat! Normaal gesproken maak je dit niet zo vaak mee. We zijn de hele middag druk geweest met een filmpje van 2 minuten. Zoals je kon zien werden Linda en ik gefilmd. Wij vertelden over Directlampen en over de laatste ontwikkelingen op het gebied van verlichting. Daarnaast werden er sfeerbeelden geschoten van de inspiratieruimtes en de lampen in deze ruimtes. Er is een selectie gemaakt van deze beelden en de mooiste beelden hebben ze terug laten komen in het filmpje! Hieronder kun je een aantal foto’s zien hoe het er aan toe ging achter de schermen. Op deze manier kun je ook een beetje sfeer proeven van deze middag! 

En… wat vond jij van het filmpje? Het je een leuke lamp voorbij zien komen in het filmpje? Ga dan naar onze site of bezoek onze winkel in Veenendaal.

Posted in Directlampen door

Maud Tabor