Babykamer verlichting

babykamer

Ben jij in verwachting of een echte papa in spe? Allereerst gefeliciteerd! De babykamer wordt een bijzondere plek en deze wil je natuurlijk zo goed en leuk mogelijk inrichten. Babykamer verlichting speelt een grote rol bij het bepalen van de sfeer in de ruimte. In deze blog lees je alles over de verschillende opties. Tip: babykamer verlichting is natuurlijk ook een ontzettend leuk kraamcadeau!

Wandlamp babykamer

Dat de kleur blauw voor een jongetje is en de kleur roze voor een meisje is een beetje achterhaald. Tegenwoordig vind je wandlampen voor de babykamer in alle kleuren, maten en soorten. Alleen al als we kijken naar een wandlamp voor de babykamer zie je allerlei verschillende opties terugkomen. Zo is het eenvoudige wandlampje Pop in vier verschillende kleuren beschikbaar. De schaarlamp Dion is vooral een handig lampje. Door de uitrekbare arm bepaal jij zelf waar de wandlamp de babykamer mag verlichten. De combinatie van hout en wit heeft een rustige uitstraling en is tijdloos. Tot slot een echte topper: Schaap. De lamp doet zijn naam, zoals je ziet, zeker eer aan. Dit speelse wandlampje is toch niet te weerstaan?!

59.95

Hanglampen babykamer

Hanglampen in de babykamer zijn echte eyecatchers. In onze nieuwste collectie zie je veel groene hanglampen terugkomen. Deze kleur is lekker neutraal en rustig, maar zeker niet saai! Daarnaast past groen goed bij veel andere kleuren. Zo kan je de kamer rustig houden met aarde- en grijstinten of gaan voor een junglethema. Een overzicht van alle lampen voor de babykamer vind je hier.

Plafondlamp babykamer

Heb jij een mooi hoog ledikantje, een hoge commode of een laag plafond? Dan is een plafondlamp in de babykamer misschien handiger dan een hanglamp in de babykamer. Je kan hierbij gaan voor een echte babylamp in een leuke vorm of kleur, of een normale plafonnière. Dat een plafonnière niet saai hoeft te zijn zie je bijvoorbeeld aan Kato. Hier is een mooi sterretjes patroon in verwerkt. Kato is ook dimbaar. In ons assortiment vind je verschillende plafonnières die geschikt zijn om te dimmen. Het voordeel van een dimbare plafondlamp in de babykamer lees je hieronder.

Dimbare babykamer verlichting

Het is belangrijk om zoveel mogelijk lampen in de babykamer dimbaar te maken. Midden in de nacht het grote licht aan doen kan het dag en nacht ritme van jouw baby namelijk verstoren. Veel lampen zijn in eerst instantie niet dimbaar, maar door de lamp aan te sluiten op een externe dimmer en te kiezen voor een dimbare lichtbron wel. In ons assortiment vind je genoeg mooie dimbare LED lichtbronnen.

Met welke lamp ga jij de babykamer verlichten? Laat het ons weten! Kijk ook eens op onze Instagram en Facebook pagina om dagelijks inspiratie op te kunnen doen.