Wij presenteren: De nieuwste lampen

Grijze-stoere-wandlamp

We hebben de gaafste en leukste lampen toegevoegd aan onze collectie! De nieuwste trends worden continu in de gaten gehouden. In 2018 draait het om degelijke en natuurlijke materialen. Dit kun je terugzien in de nieuwe lampen die wij toevoegen! We zijn dus helemaal bij de tijd. Nieuwsgierig? Lees gauw verder ►

Nieuwe collectie

Je kent het gevoel vast en zeker dat je ontzettend blij wordt van nieuwe dingen in huis. Zo blij zijn wij ook met de nieuwe lampen die wij hebben toegevoegd aan onze collectie. Niet alleen, omdat het ware eyecatchers zijn, maar daarnaast ook lampen die zich binnen veel interieurstijlen thuis voelen. Wie weet staat één van de nieuwe lampen straks wel binnen jouw interieur te shinen. Oké genoeg over de lampen die zijn toegevoegd. Je bent nu vast en zeker nieuwsgierig welke lampen dit dan precies zijn. Hieronder laat ik de nieuwste lampen zien en vertel ik hoe je ze het best kunt combineren.

Betonlook lampen

Ik wil beginnen met een hele gave serie: Nova. Deze serie bestaat uit een wand-, tafel-, vloer- en hanglamp. Eén ding is zeker: deze stoere serie veroverde gelijk onze harten. Binnen de trends is te zien dat het steeds meer om natuurlijke materialen draait. Laat deze serie nou net een betonlook hebben. Dit zorgt voor een stoere en industriële uitstraling. Combineer hem met stoere houten meubels. Je kunt hierbij denken aan een salontafel met daarnaast een draadstoel waarin een schapenvachtje licht. Plaats de Nova vloerlamp naast deze stoel of kies juist voor het toffe tafellampje. Deze kun je plaatsen op de salontafel. Naar welke lamp gaat jouw voorkeur uit binnen deze serie?

Industriële driepootlampen

Wauw! Deze nieuwe lampen zijn ook super gaaf! De lampen hebben een op en top industriële uitstraling. Ik heb het hier over de Ryan serie. Deze serie bestaat uit één tafellamp en één vloerlamp. Ze zijn extra praktisch, omdat ze verstelbaar zijn in hoogte. Daarnaast kun je de kap verstellen. Op deze manier heb je het licht altijd op de juiste plek schijnen. Dankzij de stoere details past deze lamp perfect binnen een industrieel design. Denk hierbij aan een metalen kast in combinatie met een suéde okergele of donkergroene bank. Plaats Ryan in deze ruimte en het totaalplaatje is compleet. Kies je juist voor de staande lamp of ga jij voor de tafellamp? Daarnaast hoeft deze lamp niet perse gecombineerd te worden binnen een industrieel interieur. Je kunt ook denken aan een landelijk of Scandinavisch design. Ryan zou op deze manier een stoere touch geven aan jouw interieur.

Toffe gaaslampen

Zoals je laatst misschien wel hebt gelezen in de blog over de vtwonen beurs zijn gaaslampen helemaal in. Laten we er nou net een aantal hebben toegevoegd aan onze collectie. De Nina gaaslamp is beschikbaar in een bronzen, grijze en witte kleur. Ze zijn stoer, uniek en helemaal bij de tijd. Deze gaaslampen zijn te combineren binnen diverse interieurstijlen. Daarnaast zorgen de lampen ook voor een betoverende lichtspreiding op de muur. Plaats een grote steigerhoutentafel in de keuken. Plaats er accessoires op naar jouw keuze! Hoe gaaf is het dan als je 2 van deze lampen boven de eettafel hebt hangen? Dat worden gegarandeerd gezellige avondjes aan de eettafel!

77.95

Grijze gaaslamp Light & Living Nina

40 cm breed | Dimbaar | Verstelbaar
77.95

Daarnaast mogen we natuurlijk onze andere nieuwe lampen niet vergeten. Op onze site kun je deze vinden. Tevens zijn we continu bezig met het vernieuwen van onze collectie. Houd dus regelmatig onze site in de gaten, zodat je kunt ontdekken wat de nieuwste trends zijn onder de lampen. Welke lamp uit de nieuwe collectie zou jij toevoegen binnen jouw interieur?