✓ Klantenservice 055 58 22 856      ✓ Gratis verzending!      ✓ Gratis retour!   ✓ Betalen zoals jij dat wilt!

0

0

* Standaard gratis bezorgd

Hanglamp grijs

Showing 1-36 of 60 products

  1. 1
  2. 2

Grijs is een universele kleur en past perfect bij wit, grijs en zwart. Maar daarnaast is het met vele andere kleuren te combineren. Een grijze hanglamp kan discreet opgehangen worden of net als eyecatcher dienen. Afhankelijk van de vorm van je hanglamp in grijs creëer je de juiste sfeer in je woning.

Zeg nooit zomaar 'grijs' tegen grijs!

Hanglampen in grijs bestaan in vele tinten en afwerking. Er bestaat glimmende afwerking, matte afwerking en zelfs in beton-look. Bij een hanglamp grijs kun je kiezen tussen fijne, stoere, klassieke en trendy modellen. Grijze hanglampen vind je in metaal, kunststof en draad. Als je voor een hanglamp in grijs kiest, kies dan vooral voor de vorm en de stijl.

Grijs past in elke woninginrichting

Of je nu een klassieke of moderne, trendy of traditionele, vintage of industriële woning hebt: grijs past in elk interieur. Het komt vaak terug in industriële panden. Daar gaat het goed bij de stoere look van beton en metaal. Een hanglamp in grijs in de vorm van een 'stal-licht' past uitstekend in een vintage of klassiek interieur. Draadlampen, schaarlampen en trechtervormige hanglampen staan uitstekend in een trendy woning. Voor een aparte oosterse sfeer kies je voor de geperforeerde lampenkappen.

Eindeloos combineren

Een hanglamp grijs kun je eindeloos combineren. Als je gekozen hebt voor een bepaald model, dan vind je gegarandeerd een gelijkaardig model in staanlampen, wandlampen of tafellampen. Durf te combineren! Hang de ene hanglamp in grijs naast de andere, en je krijgt een speels effect. Combineer met stoffen, tapijten, accessoires en meubelen. Aarzel niet om je hanglamp grijs van de ene kamer naar de andere te verhuizen. Zo krijg je plots een andere sfeer in je woning. Volg je intuïtie als je je keuze maakt. Daarmee doe je nooit verkeerd!