✓ Klantenservice 055 58 22 856      ✓ Gratis verzending!      ✓ Gratis retour!   ✓ Betalen zoals jij dat wilt!

0

0

* Standaard gratis bezorgd

Hanglamp groen

Showing 9 products

Groen is een natuurlijke kleur en doet ons denken aan buiten zijn. Een groene hanglamp is een middel om een stuk van deze natuurlijke sfeer in huis te halen. Of je nu kiest voor een hanglamp in groen met grijze tint, fel groen of zacht groen: in elk geval brengt deze hanglamp een natuurlijke sfeer in huis.

Een hanglamp in groen: een must in elk huis

Groen past in elk interieur, dat is zeker! Kies bijvoorbeeld voor je loft een groene hanglamp met een grote klokvormige lampenkap. Of wat dacht je van een fijne maar toch stoere hanglamp in de vorm van een kleine cinema-spot? Ga je meer voor modern en strak? Dan staat een groene hanglamp in draadvorm heel goed. Je hebt hier de keuze tussen hoekige en ronde vormen. Een kooilamp past uitstekend in een klassiek interieur. Groen is een zachte kleur. Je kunt je hanglamp in groen discreet opstellen of je kunt ervoor kiezen om ze als eyecatcher op te hangen.

Combineer je hanglamp met groen

Naast verlichting zijn accessoires belangrijk voor het creëren van sfeer. Een hanglamp in groen is perfect te combineren met groene accessoires. Kies je vazen, kaders of tapijten in dezelfde kleur als je groene hanglamp. Of wat dacht je van een grote glazen fles? Deze staat schitterend bij een hanglamp in groen. Plaats een aantal planten in je huis, en je krijgt de perfecte combinatie! Gebruik deze mooie kleur en durf voor je hanglamp ook groen te kiezen!