✓ Klantenservice 055 58 22 856      ✓ Gratis verzending!      ✓ Gratis retour!   ✓ Betalen zoals jij dat wilt!

0

0

* Standaard gratis bezorgd

Steinhauer hanglampen

Showing 1-36 of 115 products

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Steinhauer hanglampen springen in het oog. Het zijn lampen die mogen gezien worden. Zelfs hun stoere modellen zijn tot in de kleinste details uitgewerkt. Dat is het grootste kenmerk van Steinhauer. Dit merk bestaat al lang en door de jaren heen werden de producten alsmaar verbeterd. Met een Steinhauer hanglamp krijg je dan ook klasse en kwaliteit voor je geld.

Steinhauer hanglamp voor elke stijl

Het gamma van Steinhauer hanglampen is zo uitgebreid dat je voor elke stijl wel een hanglamp vindt. Hanglampen met linnen lampenkappen gaan goed bij een landelijke wooninrichting. Een lantaarnvormige hanglamp is een eyecatcher in een klassieke woning. Steinhauer werkt veel met brons en metaal, wat dan weer goed gaat in industriële woningen en lofts. In de collectie zitten ook heel wat modellen met strakke lijnen. Dit past uitstekend bij moderne en trendy woningen. En er is ook aan de kids gedacht: zij kunnen bijvoorbeeld een Steinhauer hanglamp kiezen in de vorm van een vliegtuigje of gekleurde bollen. 

Variaties in model, kleuren en materialen

Als je collectie Steinhauer hanglampen doorloopt, zie je onmiddellijk dat eenzelfde ontwerp in verschillende uitvoeringen is vervaardigd. Dat maakt jouw keuze een stuk leuker. Als je voor een bepaald model van Steinhauer hanglamp hebt gekozen, dan kun je nog eens kiezen tussen verschillende kleuren, verschillende lampenkappen of diverse materialen. Een robuuste Steinhauer hanglamp in koper ziet er helemaal anders uit dan hetzelfde model in zwart. Een hanglamp voor boven de eettafel, uitgevoerd in brons, heeft een heel andere look dan dezelfde lamp in chroom. Zo vind je de Steinhauer hanglamp die volledig bij jouw stijl, jouw woning, je meubels en je accessoires past.