✓ Klantenservice 055 58 22 856      ✓ Gratis verzending!      ✓ Gratis retour!   ✓ Betalen zoals jij dat wilt!

0

0

* Standaard gratis bezorgd

Stoffen hanglamp

Showing 11 products

Stoffen hanglampen worden nog heel veel gekozen. En daar is een logische reden voor. Elke stoffen hanglamp verspreidt een zacht en diffuus licht. Met een hanglamp in stof creëer je sfeer. De gezelligheid komt je tegemoet als je in een kamer een stoffen hanglamp aansteekt. Deze lampen bestaan al heel lang en zullen ook nog heel lang bestaan. Daar mag je zeker van zijn!

Hanglampen in stof: eigentijds en tijdloos

Een hanglamp in stof kun je niet zomaar onder één noemer plaatsen. Is ze nu modern of klassiek? Tijdloos of modieus? Dit is moeilijk te zeggen. Anderzijds heeft dit één groot voordeel: eens je een stoffen hanglamp in huis hebt, heb je ze voor jaren. Een stoffen hanglamp is populair in studentenkamers waar ze een jonge pittige sfeer creëert. Hanglampen stof zijn geliefd bij jonge gezinnen. Ze zijn niet duur en toch degelijk. Op oudere leeftijd kiezen mensen ook voor een stoffen hanglamp omdat ze geen schreeuwerig licht verspreidt. Als we dit strikt nemen, zouden we kunnen zeggen: koop één stoffen hanglamp als je jong bent, en je hebt ze voor de rest van je leven!

Kies voor meer dan één stoffen hanglamp!

Een stoffen hanglamp is mooi, maar nog mooier is om ze onderling te combineren. Het is trendy om verschillende hanglampen in stof met elkaar te combineren. Hang ze op dezelfde hoogte, of net op verschillende hoogtes voor een speels effect. Laat dezelfde stijl terugkomen over je hele huis. Koop daarom een reeks van dezelfde hanglamp in stof en verspreid ze over jouw woning. Stof brengt gezelligheid, daar kun je zeker van zijn!