✓ Klantenservice 055 58 22 856      ✓ Gratis verzending!      ✓ Gratis retour!   ✓ Betalen zoals jij dat wilt!

0

0

* Standaard gratis bezorgd

Kroonluchter design

    • Er zijn geen producten die voldoen aan je selectie.

Een design kroonluchter heeft net dat tikkeltje meer dan een 'gewone' kroonluchter. Design betekent namelijk dat de ontwerpers nauw samenwerken met producenten om zo tot een betaalbaar en tegelijk klassevol model te komen. 

Een verfijnde afwerking

Een design kroonluchter heeft een verfijnde afwerking. Zo heb je bijvoorbeeld in het metaal van de kroonluchter design versieringen. Bij design kroonluchters met kralen hebben de kralen een mooie naturel look. De design kroonluchter hangt niet zomaar aan een snoer, maar aan een stijlvolle ketting met schakels. Het metaal van de design kroonluchter heeft een mooie patine. Dit zijn maar een paar voorbeelden die kenmerkend zijn voor een design kroonluchter.

Kies voor design over heel je woning

Design heeft een aparte uitstraling. Het is dan ook heel stijlvol om overal in je woning voor design te kiezen. Laat bij je kroonluchter design meubelen en accessoires aansluiten. Kies bijvoorbeeld voor design decoratie zoals vazen, schotels en lijsten. Je design kroonluchter vraagt er ook om dat je design stoffen gebruikt in je interieur: vloerkleden en kussens bijvoorbeeld. Denk ook voor je andere verlichting in termen van design. Pas dan is je kroonluchter design op zijn best! 

Bij welke stijl past je design kroonluchter?

Design heeft weinig met een bepaalde stijl te maken. Design slaat vooral op de klasse die je design kroonluchter uitstraalt. Als je voor een kroonluchter design kiest, geef je een zeker allure aan je woning. Een design kroonluchter past daarom in elke stijl. De aparte vormgeving gaat perfect zowel bij een traditioneel, vintage of industrieel interieur als in een moderne en minimalistische woning. Wil jij contrast creëren of wil jij alles in dezelfde stijl? Aan jou de keuze waar jij je prachtige kroonluchter het liefste bewondert!