✓ Klantenservice 055 58 22 856      ✓ Gratis verzending!      ✓ Gratis retour!   ✓ Betalen zoals jij dat wilt!

0

0

* Standaard gratis bezorgd

Moderne kroonluchter

Showing 1 products

Als je een moderne woning hebt, en je wilt die voorzien van mooie moderne verlichting, dan denk je misschien onmiddellijk aan strakke armaturen en niet zozeer aan moderne kroonluchters. Dat kroonluchters modern kunnen zijn, daar hoef je niet aan te twijfelen. Ook al hebben sommige moderne kroonluchters een traditionele vorm, toch zijn de elementen en materialen waaruit ze zijn opgebouwd volledig afgestemd op de moderne wooninrichting.

Hout is modern

Een bewijs dat een kroonluchter modern kan zijn, is de prachtige kroonluchter met houten kralen. De vormgeving gaat volledig terug op een traditioneel ontwerp. De kristallen belletjes zijn vervangen door prachtige houten kralen. Dit origineel design geeft aan deze hanglamp een 100% trendy look. Ook al zijn de lijnen van de luchter niet strak, hij straalt pure hedendaagse klasse uit.

Hout creëert een warme sfeer

Een moderne kroonluchter zorgt voor warm en gezellig licht. Het is een contrast met strakke, soms koele muren en plafonds. Als je met je kroonluchter modern wilt naar voor komen, zorg er dan ook voor dat je andere verlichting in dezelfde stijl en dezelfde materialen is uitgekozen. Zo krijg je dankzij je moderne kroonluchter in hout een aangename sfeer in huis.

Geef je moderne kroonluchter de plaats die hij verdient!

Als je voor een moderne kroonluchter kiest, mag die best een eyecatcher in je interieur zijn. Hang deze als centraal lichtpunt boven de eettafel of salontafel. Heb je bijvoorbeeld een zeer ruime loft of industrieel pand, dan kun je meer dan één exemplaar van deze moderne kroonluchter voorzien. Verdeel ze mooi over de hele woning zodat je her en der dezelfde blikvangers krijgt. Of waarom zou je het niet speels aanpakken en meerdere van deze moderne kroonluchter op een rijtje hangen?

Combineer je moderne kroonluchter

Kies je voor je kroonluchter modern? Dan is deze makkelijk te combineren met andere moderne accessoires. Met je moderne kroonluchter kun je bijvoorbeeld moderne lijsten, schalen, boekenrekken of bijzettafeltjes combineren. Kies hiervoor ook hout met een eigentijdse look. Als je kroonluchter modern is, staat het immers niet mooi om deze met hout in een klassieke stijl te combineren. Heb je voor je kroonluchter modern gekozen, kies dan ook voor raamdecoratie, vloerkleden of kussens een moderne look. Dit laat zien dat jij met veel zorg aan je interieur werkt. Zo komt jouw moderne kroonluchter nog beter tot zijn recht!

Een duurzame moderne kroonluchter

Woontrends wijzigen regelmatig. Soms heb je jaarlijks nieuwe kleuren of materialen die opduiken. Hout is echter al jarenlang populair, en zal het nog vele decennia lang uitstekend doen. De aparte vormgeving van een houten kroonluchter is niet super trendy of futuristisch, maar is eerder tijdloos. Dat is juist de reden waarom deze in vele interieurs past en niet gebonden is aan een bepaalde hype. Hout is bovendien sterk, milieuvriendelijk en vraagt weinig onderhoud. Met een moderne kroonluchter in hout ben je echter vele jaren goed. Je maakt een verantwoorde keuze als je voor een moderne kroonluchter in hout kiest!