✓ Klantenservice 055 58 22 856      ✓ Gratis verzending!      ✓ Gratis retour!   ✓ Betalen zoals jij dat wilt!

0

0

* Standaard gratis bezorgd

Kunststof lampen

Showing 1-36 of 41 products

  1. 1
  2. 2

Kunststoffen lampen zijn op de markt gekomen in de jaren '50. De 60er en 70er jaren waren het hoogtepunt van de kunststof. Maar gelukkig zijn de lampen kunststof nooit meer uit onze interieurs verdwenen. Ze zijn discreter van kleuren geworden. Meestal zien we ze nu in beige, wit of lichtbruin. Anderzijds zijn de ontwerpers van kunststoffen lampen gaan experimenteren met vormen.

Voor de kinderen bestonden al lang de grappige lampen: kaboutertje en poppenfiguren werden als nachtlampje gebruikt. De laatste decennia zien we design en trendy modellen als het om kunststoffen lampen gaat. Zo vind je ze bijvoorbeeld in de vorm van aapjes, bloemen of paddenstoelen. Anderzijds worden er lampen kunststof ontworpen op basis van andere bekende vormen. Neem bijvoorbeeld een klassieke tafellamp met lampenkap. Daarvan bestaat er nu een variant die volledig in kunststof is. Of denk bijvoorbeeld aan origami vormen: het gevouwen papier dient als model voor de lamp kunststof.

Kunststof heeft als grote voordeel dat het makkelijk te onderhouden is. Het is eenvoudig met water en zeep schoon te houden en gaat lang mee. Bovendien vind je kunststof in veel soorten lampen. Durf te combineren en kies voor kunststof lampen!