✓ Klantenservice 055 58 22 856      ✓ Gratis verzending!      ✓ Gratis retour!   ✓ Betalen zoals jij dat wilt!

0

0

* Standaard gratis bezorgd

Kurken lampen

Showing 1 products

Kurk is een natuurlijk product dat in de wooninrichting vaak als isolatie gebruikt wordt. Een kurken lamp straalt deze warme sfeer uit. Kurk heeft zowel een naturel kleur als een natuurlijk voorkomen. Dat maakt dit materiaal zo aantrekkelijk. Kurk doet denken aan het bos of een goed glas wijn. Hierop hebben de designers van kurken lampen zich gebaseerd om aparte modellen te ontwerpen.

Bij een lamp kurk worden vaak ook andere materialen gebruikt. Dit brengt variatie en evenwicht in de lamp en geeft ze een klassevolle uitstraling. Zo is kurk heel chique bij glas en porselein. Hard en zacht materiaal worden hier samengebracht.

Een lamp kurk past in elk interieur. In de landelijke woning gaat ze uitstekend bij houten vloeren en meubels. In de moderne wooninrichting past ze goed bij witte muren. Zelfs in de klassieke woningen vind je kurk tussen de ietwat kitcherige accessoires. Met een lamp kurk kun je gewoonweg alle kanten uit. Het voordeel van kurk is dat het een zacht materiaal is. Het raakt vrijwel nooit beschadigd, zelfs niet als je het zou laten vallen. Breng warmte in je huis met een lamp kurk!