✓ Klantenservice 055 58 22 856      ✓ Gratis verzending!      ✓ Gratis retour!   ✓ Betalen zoals jij dat wilt!

0

0

* Standaard gratis bezorgd

Porseleinen lampen

Showing 1 products

Porseleinen lamp is vooral geliefd, omdat ze degelijk is. Porselein is een eerlijk materiaal dat zijn schoonheid altijd bewaart. Wit porselein straalt helderheid en zuiverheid uit en dat wordt bij een lamp extra versterkt. Een witte porseleinen lamp bestaat in moderne en klassieke uitvoeringen en daarom zie je ze in alle interieurs opduiken. Ze gaan goed bij alle meubels en alle accessoires.

Naast wit doet ook roze het goed bij een porseleinen lamp. Het is wat zachter dan wit en heeft een warme uitstraling. Je kunt dit combineren met witte lampenkappen of tapijten en overgordijnen in hetzelfde roze. En we willen gerust vermelden dat de ouderwetse bloemetjes porseleinen lamp ook terug in is. Het wordt dan vaak als grappig item of als blikvanger in een kamer geplaatst.

Waar vroeger enkel het onderstel van een tafellamp in porselein uitgevoerd werd, zien we nu ook de lampenkappen of de volledige lamp porselein verschijnen. Porseleinen lampenkappen geven een zacht doorschijnend licht en zorgen voor heel wat sfeer. Dit is met geen enkel ander materiaaal te vergelijken. Met een lamp porselein haal je gewoon klasse in je huis!