La Forma

Het Spaanse merk La Forma bestaat al sinds 1982. Het is onderdeel van een grote designgroep die zich bezighoudt met alles wat met interieur te maken heeft. Als het om lampen gaat heeft La Forma de reputatie dat het bedrijf jonge professionals veel vrijheid geeft. Daardoor kunnen zij steeds weer met innovaties te komen op het gebied van techniek en design.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.


Het label is dan ook een bekend verschijnsel in heel West-Europa, maar ook in Zuid-Amerika en Noord-Afrika is verlichting vaak een zaak die door La Forma producten wordt geregeld. 

Wil jij een lamp in de vorm van een koekjespot, theeglas of een pijl? Waarschijnlijk denk je nu gelijk dat dit niet mogelijk is, maar dat is het wel degelijk. Bij La Forma gaan speelsheid en functionaliteit hand in hand. Wil jij iets echt aparts van je verlichting maken? Waarschijnlijk heb je er zelfs dan nooit over nagedacht om je keuken te laten verlichten door een theeglas. Bij La Forma hebben ze een lamp in de vorm van een theeglas voor jou ontworpen, die ook nog eens voor een perfecte lichtval zorgt. La Forma heeft lampen voor iedere kamer in het huis en iedere lamp heeft gewoon iets bijzonders. Een lamp van dit label is per definitie een eyecatcher en zal vast een glimlach oproepen door een extraatje dat iedereen verrast. Veel van de ontwerpen zijn van verrassende materialen gemaakt, waardoor ze niet alleen duurzaam zijn, maar ook een uniek karakter hebben. Vaak zijn er ook natuurlijke materialen in de verlichting verwerkt. Daardoor kunnen de lampen met diverse stijlen gecombineerd worden. Denk bijvoorbeeld maar aan een landelijk interieur. De eigenzinnige modellen gaan echter ook uitstekend samen met de bohemien-stijl.

Eyecatcher

De La Forma lamp past bij jou! Als je een lamp van La forma koopt, zal dit echt een eye-catcher zijn. La Forma heeft zich altijd al gekenmerkt door durf in innovatie. Er zijn zoveel bijzondere lampen ontworpen dat het bedrijf fans heeft over de hele wereld, die reikhalzend uitkijken naar de nieuwste ontwerpen en de verrassingen die deze zullen brengen. La Forma is echter ook altijd innovatief als het op de techniek aankomt. Het doet er niet toe hoe speels, ludiek of apart een lamp van dit bijzondere Spaanse merk er ook uitziet, technisch moet het ook altijd blijven deugen en een lamp is altijd en in de eerste plaats ook functioneel. La Forma kenmerkt zich dan ook door een uitstekende balans tussen functionaliteit en design. Dit maakt de ontwerpen van het merk niet alleen mateloos populair, maar zorgt ook voor een tijdloze look. Deze verlichting is bestand tegen alle nieuwe modetrends.

La forma Seratna

Wanneer je voor uniek gaat, dan zal je zeker voor het meest populaire model van La Forma vallen. Met de Takken schemerlamp La Forma Seratna taupe haal je een natuurlijk ontwerp in huis dat tegelijkertijd heel modern is. De voet van de lamp is verfraaid met takken van gerecycled tropisch hout. Doordat het om een natuurproduct gaat, is elk product uniek en haal je echt iets bijzonders in huis. Het model kan door zijn bescheiden kleurstelling met allerlei interieurs gecombineerd worden. De perfecte verlichting voor op het tafeltje naast je favoriete stoel of voor je nachtkastje.