Label 51

Label 51 is in 2012 opgericht en sindsdien een begrip in de meubelindustrie. Label 51 heeft een eigenwijze kijk op het woongenot en woonbeleving van vandaag. Niet vreemd dus dat Label 51 het in populariteit wint. Het assortiment is enorm groot, want of het nu industrieel, landelijk of design is. Label 51 heeft het allemaal.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.


Dit zorgt er voor dat er voor alle wensen wel iets te vinden is. Moeilijk is het dus niet om je eigen sfeer en persoonlijkheid in de huiskamer of andere kamer te leggen. Je zal het thuiskomen er alleen maar aangenamer door maken. En is dat niet waar het om draait?

Er is niets zo fijn als ontspannen thuis kunnen zijn, na een dag hard werken. Label 51 stoere wandlamp De Label 51 stoere muurlamp behoort tot de industriële categorie. Uiteraard heeft dat met de vorm van deze lichtbron te maken. Zijn eenvoudige uitstraling en bediening maakt hem erg geliefd. Neem daar zijn kantelbare functie ook nog even bij en je hebt een stoere, zeer functionele lichtbron, die werkelijk in elke ruimte tot zijn recht zal komen. Waarmee kun je de Label 51 muurlamp mee combineren? Het antwoord is simpel. Je kunt de wat sober ogende muurlamp van Label 51 met praktisch alles combineren. Juist het 'out of the box' denken biedt verrassende resultaten.

Bovendien laat je er een zekere creativiteit mee zien, die jouw persoonlijkheid en dus de ruimte die je bekleedt een extra boots zullen geven. Label 51 speelt heel goed in op de vrijheid van combineren. De eigentijdse meubelen hebben net dat tintje extra. Daarnaast mag het onder duurzaam gerekend worden, waardoor je jarenlang plezier kunt hebben van Label 51. Waar komt de wandlamp van Label 51 het beste tot z'n recht? Juist door zijn eenvoud komt de wandlamp eigenlijk overal goed tot z'n recht. Doordat de kop kantelbaar is, is hij ideaal op een werkplaats. Denk hierbij aan een bureau, de bank waarop veel gelezen wordt, of een eettafel. Echter ook zonder bij schilderijtjes, die je in de avond wat meer in het licht wilt zetten, doet hij het goed. Of wat denk je van die hoek in de kamer?