Enig resultaat

Sikrea

Combineer het strakke Italiaanse design met de functionaliteit van de moderne industrie uit het noorden van het land en je hebt ‘the best of both worlds’. Dat geldt zeker voor de lampen van Sikrea, een designstudio uit het prachtige Verona. Hier ontwerpt men lampen die ieder interieur tot zijn recht laten komen.

-45%
Black Week
44.95 24.72

Dit effect wordt zowel door de vormgeving als door die heel bijzondere lichtval verkregen, die alleen Italiaanse designers een lamp lijken te kunnen geven.

Uitbundig en hoogwaardig

Bij Sikrea vind je een grote collectie wand- en plafondlampen met een verfijnd industrieel karakter. Deze lampen passen door hun bijzondere lijnen in ieder interieur en geven door hun sfeervolle licht elke ruimte een eigen karakter. Door het gebruik van hoogwaardige materialen is dit label in staat om hun lampen wereldwijd verkocht te krijgen en bewondering te laten oogsten voor het bijzondere effect dat een Sikrea lamp altijd oproept. Het merk Sikrea kan je echter ook verrassen met de uitbundigheid van een kroonluchter of een lamp die alle kleuren van de regenboog toont. De range van het label is dan ook heel veelzijdig en dat maakt het juist zo aantrekkelijk om de juiste verlichting voor jouw interieur uit te kiezen. Zowel voor een zakelijke als persoonlijke omgeving heeft dit merk de juiste lampen beschikbaar. Een combinatie van tijdloos design en functionaliteit zorgen ervoor dat je jarenlang plezier zult hebben van de lampen van Sikrea. Neem een kijkje in het aanbod en beslis welke verlichting jouw inrichting mooier gaat maken.

Italiaanse elegantie

Sikrea is door en door Italiaans en dat betekent dat alles elegant moet zijn, tot in ieder detail. Als je een lamp van dit beroemde label bekijkt zal je verrast worden door juist die kleine extra's die jouw lamp de bewondering van de bezoekers zal doen oproepen. In elk model komt naar voren dat de ontwerpers oog hebben voor detail. Dit blijkt bijvoorbeeld niet alleen uit de vormgeving, maar ook uit de materiaalkeuze. Overal is aan gedacht en dat maakt deze verlichting onweerstaanbaar. Als jij graag wilt dat je interieur perfect tot zijn recht komt en als je vindt dat jouw woning of zakelijke ruimte de best mogelijke verlichting verdient, dan ga je zonder twijfel voor Sikrea. Uiteraard kun je er bij dit bijzondere merk ook van uitgaan dat de lamp zelfs mooi is op de momenten dat die niet brandt.

De Sphera van Sikrea lampen

Een absolute topper uit de collectie is de Sikrea Sphera. Doordat de bolvormige wandlamp aan de bovenzijde geopend is, valt het licht op een verrassende wijze op de muur. Bovendien lijkt het wel alsof de bol tegen de metalen wandplaat aanzweeft. Van dit ontwerp worden vaak meerdere exemplaren met elkaar gecombineerd om de ruimte in harmonie te brengen. Het model is beschikbaar in de kleuren wit en zilver. De Sphera kenmerkt zich door een mix van strakke en ronde vormen, waardoor een verrassend levendig resultaat ontstaat. Het ontwerp komt goed tot zijn recht in een landelijke of romantische inrichting.