Nachtlampjes

Nachtlampjes zijn lampjes die je in theorie de hele nacht kan laten branden. Zowel kinderen als volwassen vinden het prettig om dit soort lampjes in de slaapkamer te hebben. Binnen ons assortiment nachtlampjes vind jij vast jouw favoriet! Kies uit nachtlampjes voor aan de wand, staande nachtlampjes of juist een nachtlampje voor de kinderkamer.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Veel nachtlampjes zijn tegenwoordig gemaakt voor LED lichtbronnen of bevatten al een LED module. LED verlichting biedt namelijk veel voordelen. Het is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Dat is natuurlijk een mooi gegeven. Weliswaar is het een kleine investering. Maar daar tegenover staat ook de lange levensduur. Een LED module of lichtbron kan maar liefst 10 tot 20 jaar meegaan. Dat scheelt je elk jaar weer een nieuwe gloeilamp! Een ander groot voordeel is de kleurtemperatuur. Waar LED voorheen bekend stond om zijn koele witte licht is dat nu verleden tijd. LED modules of lichtbronnen zijn tegenwoordig vergelijkbaar met een reguliere gloeilamp qua lichtkleur.

Nachtlampje voor een jongen

Voor de traditionele kinderkamer voor jongens mag een nachtlampje niet ontbreken. Is je kindje nog klein en is slapen in het donker een issue? Dan heeft hij behoefte aan een nachtlampje met zacht licht. Dat geeft het gevoel van veilig en geborgen zijn. Als je kindje wat ouder is, willen ze misschien een nachtlamp met een sportieve look. Daar hoef jij als ouder niet meer naar te zoeken, hier ben je aan het juiste adres. Zo kan je je zoontje nog voorlezen voordat hij gaat slapen. Voor je kindje een jongensdroom die uitkomt!

Nachtlampje voor een meisje

Bij een kinderkamer voor meisjes denk je al gauw aan bloemenprintjes en felle kleuren. Daarnaast zijn er een heleboel meiden die houden van een bepaald thema in het slaapvertrek. Dat betekent tegelijkertijd dat de nachtlampjes hier naadloos op moeten aansluiten. Veel merken bieden nachtkastlampjes aan in fraaie tinten en uitvoeringen. Denk aan een prinsessenlamp of juist een kleurrijke kroonluchter. Toch zijn er ook veel meisjes dol op sportieve of stoere thema’s. Zoek dus een nachtlampje die past binnen de wensen van je dochter. Welk nachtlampje voor meisjes spreekt jou aan?

Speelse knipoog!

Als er één ruimte is waar de sfeer bepalend is, dan is het de slaapkamer wel. Je brengt ongeveer een derde van je leven door in deze ruimte. In de slaapkamer ontspan je, slaap je en lees je wellicht je favoriete boek. Zorg er dus voor dat je nachtkastverlichting precies de stijl uitstraalt die jij wilt. Van functionele nachtlampjes tot nachtlampjes ter decoratie. Hou je van eigenzinnig en stoer? Bekijk dan eens nachtlampjes met een industrieel tintje of ga voor de tijdloze klasse van Scandinavisch design. Is de rest van het slaapvertrek strak ingericht? Breek dan het patroon met een decoratieve nachtlamp. Dat maakt het geheel toch strak met een speelse knipoog.