✓ Klantenservice 055 58 22 856      ✓ Gratis verzending!      ✓ Gratis retour!   ✓ Betalen zoals jij dat wilt!

0

0

* Standaard gratis bezorgd

Plafondlamp Seletti

    • Er zijn geen producten die voldoen aan je selectie.
 
Seletti is al meer dan 50 jaar een topmerk in de verlichtingswereld. Dat zie je zowel aan de kwaliteit als aan de uitstraling. Dit merk heeft oog voor details, gaat voor hoogstaand design en uitstraling. Daarnaast wordt er heel wat aandacht besteed aan de functionaliteit. En tot slot gaan ze mee met hun tijd: de lampen zijn zuinig in verbruik.

Kunst en functionaliteit

Seletti gaat voor klasse, verfijning en pure stijl! Daarnaast is de functionaliteit heel belangrijk. Bekijk bijvoorbeeld de prachtige Maman plafondlamp, ontworpen door Selab. De lamp heeft als inspiratiebron het bekende kunstwerk van Louise Bourgeois, namelijk een reuze beeld van een spin. Ze heeft eveneens tentakels die in alle richtingen uitgestrekt zijn. De lamp bestaat uit niet minder dan 14 snoeren. Je kunt hiermee creatief omgaan en bijvoorbeeld alle snoeren naar één kant, of juist naar alle hoeken van de ruimte verspreiden. Ze is enerzijds fijn, en is toch sterk aanwezig in de kamer. Dit is een groot voorbeeld van hoe dit top-merk oog heeft voor design en efficiëntie tegelijkertijd.

Aandacht voor zuinig omgaan met energie

Seletti gaat voor een laag energieverbruik. Zo gebruiken ze LED-lampen. Ook al zijn de plafondlampen enorm of vertonen ze veel lichtbronnen, het energieverbruik blijft laag! De Maman plafondlamp bijvoorbeeld verspreidt maar liefst 2919 lumen, en is toch zuinig!

De Seletti plafondlampen passen in diverse stijlen

Seletti plafondlampen zijn vooral 'groots'. Ze passen zowel in lofts als in industriële panden. De kleuren zijn neutraal en passen daarom bij vele andere kleuren en accessoires. Als je kiest voor een Seletti plafondlamp, kies je voor puur design!