Showing all 3 results

Plafondlamp met sensor

Ongeacht uw persoonlijke voorkeuren voor stijl, kunt u altijd plafondlampen met sensor vinden die perfect bij uw interieur passen. Bent u een liefhebber van exclusief modern design, of houdt u juist meer van klassiek, rustiek of retro; dan zult u zich nog verbazen over het ruime aanbod aan plafondlampen met sensor die naadloos aansluiten op uw specifieke wensen qua uitstraling en gebruikersgemak.

Ba
39.95
Ba
49.95

De uitstraling van uw interieur valt of staat met een goed doordacht lichtplan. Voor verschillend ruimtes in huis zijn er verschillende soorten lampen verkrijgbaar in uiteenlopende trendy stijlen. Wanneer u qua stijl en praktische toepasbaarheid weet wat u wilt op het gebied van verlichting, denk dan ook eens na over bijvoorbeeld een plaffoniere met sensor. Met een dergelijke innovatieve lichtbron laat u nooit meer het licht onnodig branden in bijvoorbeeld uw woonkamer, slaapkamer, hal, toilet, badkamer zolder, garage, schuur of bedrijfsruimte. En dat scheelt natuurlijk behoorlijk in uw energiekosten en dus ook in uw portemonnee. Bovendien levert u zo ook nog eens een zeer verstandige bijdrage aan een schoner milieu. Het zal u dan ook niet verbazen dat plafondlampen met sensor bij een breed publiek steeds populairder worden.

Moderne techniek voor optimaal profijt

Tegenwoordig wordt de moderne sensortechniek ook steeds vaker binnenshuis toegepast bij onder andere plafondlampen met sensor. Denkt u zich eens in hoe handig het bijvoorbeeld is dat het licht vanzelf aan gaat wanneer u met veel spullen in uw handen de trap op loopt. Zo hoeft u niet meer op ingewikkelde wijze een schakelaar te bedienen maar kunt u gewoon automatisch en goed verlicht zien waar u loopt. Wel zo veilig en gemakkelijk! U kunt bij een plaffoniere met sensor onder meer kiezen voor een bewegingssensor of een schemersensor. In het eerste geval gaat de lamp automatisch aan wanneer er in de buurt van de sensor beweging is. In het tweede geval gaat de lamp vanzelf aan wanneer het licht in huis tot op een bepaald niveau afneemt.

Voor iedere stijl een functionele plaffoniere met sensor

Een lamp die zichzelf aan- en uitschakelt levert een uitstekende bijdrage aan het wooncomfort, het gemak en de gezelligheid in huis. Een plaffoniere met sensor kan van verschillende moderne materialen gemaakt zijn zoals speciaal geselecteerd hout, eenvoudig schoon te houden kunststof of verschillende soorten metaal. Als lichtbron is energiezuinige ledverlichting daarbij een uitstekende keuze om uw energiegebruik nog verder terug te dringen. Met de aanschaf van plafondlampen met sensor kiest u voor een aantrekkelijke eigentijdse manier van verlichten waaraan u op alle fronten jarenlang veel plezier kunt beleven. Een efficiënte plaffoniere met sensor levert u veel gemak en een aantrekkelijke geldbesparing op. Wanneer u toe bent aan nieuwe verlichting in huis, dan zijn plafondlampen met sensor beslist het overwegen waard.