✓ Klantenservice 055 58 22 856      ✓ Gratis verzending!      ✓ Gratis retour!   ✓ Betalen zoals jij dat wilt!

0

0

* Standaard gratis bezorgd

Anne Lighting bureaulampen

Showing 3 products

Een Anne bureaulamp heeft een stoer en degelijk uiterlijk. Anne bureaulampen zijn uitstekend geschikt om het licht daar te krijgen waar je het wilt hebben. Ze zijn uiterst flexibel in te stellen dankzij de tweedelige en verstelbare steun. De voet is klein zodat je een maximale ruimte op je werkblad kunt benutten. 

Degelijk en duurzaam

Elke Anne bureaulamp is van degelijk materiaal gemaakt. Metaal is een duurzaam materiaal dat lang meegaat. Ze zijn heel makkelijk in onderhoud zodat je er weinig hoeft naar om te kijken. Anne bureaulampen zijn hét bewijs dat functionaliteit en schoonheid samen kunnen gaan! De bureaulampen zijn uitgerust met hedendaagse fittings en kunnen verschillende soorten lampen aan zoals LED bijvoorbeeld. 

Voor elke stijl een bureaulamp

De Anne bureaulampen zijn niet extreem klassiek of modern. Daardoor passen ze bij elke stijl. Als je een mooi geheel wilt creëren, kies je ook je andere verlichting en accessoires in dezelfde look. Zo laat je zien dat je zorg besteedt aan je interieur. 

Overal inzetbaar

Een Anne bureaulamp is om het even waar inzetbaar. Plaats ze bijvoorbeeld op je nachtkastjes, op de hobby- of knutseltafel of in je leeshoek. Ze zijn lichtgewichten en worden makkelijk verplaatst. Een Anne bureaulamp is een lamp die iedereen in huis zou moeten hebben!