✓ Klantenservice 055 58 22 856      ✓ Gratis verzending!      ✓ Gratis retour!   ✓ Betalen zoals jij dat wilt!

0

0

* Standaard gratis bezorgd

Bureaulamp chroom

Showing 3 products

Perfect voor je kantoor: een bureaulamp van chroom

Chroom is een van de populairste materialen van dit moment. Vooral als lamp op het bureau doet chroom het geweldig, omdat dit stoere metaal perfect aansluit bij de professionele uitstraling van een kantoor, studeerkamer of kantoorhoek. Chroom staalt klasse uit. Het is een stoel materiaal dat tegen een stootje kan. Perfect op een bureau waar hard aan gewerkt wordt dus.

Een bureaulamp van chroom past in elk interieur


Een chromen bureaulamp past binnen verschillende interieur stijlen. Subtiele verschillen in details van de lamp maken dat deze een bepaalde uitstraling heeft. Met name ultra strakke bureaulampen van chroom zijn trendy. Deze exemplaren combineer je perfect in je moderne interieur. De vorm van de voet kan ook een klassieke look hebben door rondere vormen met meer reliëf. Kies zo'n model om naadloos aan te laten sluiten op je brocante, romantische of klassieke décor in huis. Is je kamer industrieel ingericht? Dan is een robuuste, stoere bureaulamp van chroom ideaal als toevoeging op deze stijl.

Het perfecte design


Als je op zoek bent naar een bureaulamp van chroom, dan heb je de keuze uit verschillende modellen. Niet alleen in uitstraling variëren de lampen, ook in vormgeving van het ontwerp bestaan er duidelijke verschillen. Zo is er de chromen bureaulamp met kap, maar zijn er ook exemplaren waarbij de lichtbron verborgen is achter mat glas. Sommige modellen hebben een flexibele steel zodat je het licht precies kan buigen zoals je wilt. Meer klassieke modellen hebben veelal één of meerdere knikken in het onderstel om de lamp af te kunnen stellen. Daarnaast zijn er chromen lampen die geen voet hebben, maar die je met een klem kunt bevestigen aan bijvoorbeeld de rand van je tafel of een schap.

Vorm en functie komen samen


Een chromen bureaulamp is niet alleen decoratief maar ook functioneel. Goed licht is erg belangrijk, vooral als het gaat om een tafel of bureau waar je regelmatig aan werkt. Je werkt effectiever en zonder vermoeide ogen te krijgen als je zorgt voor voldoende licht. Een bureaulamp geeft je extra licht ten opzichte van een plafondlamp. Bovendien kun je de bureaulamp gericht op je werk laten schijnen. Niet alleen de steel is vaak kantel- of buigbaar, ook de kap kun je kantelen. 

De chromen bureaulamp buiten het kantoor


Al suggereert de naam anders, een chromen bureaulamp hoort zeker niet alleen op een bureau thuis. Hoe creatiever, hoe beter is de trend. Wat dacht je van een bureaulamp op je nachtkastje bijvoorbeeld? Het chroom heeft een extra luxe effect, zoals in een chique hotelkamer. Ook als tafellamp doet de chromen bureaulamp het goed. Het vormt een eyecatcher in de ruimte. Niet alleen vanwege het prachtige materiaal, ook doordat deze lamp minder voorspelbaar is op de eettafel. Heb je een favoriet plekje in de woonkamer waar je graag geniet van een boek of tijdschrift? Dan is goed licht daar heel belangrijk. Door een chromen bureaulamp op een side table naast de stoel of bank te plaatsen, creëer je een extra fijn hoekje met bovendien voldoende licht.