✓ Klantenservice 055 58 22 856      ✓ Gratis verzending!      ✓ Gratis retour!   ✓ Betalen zoals jij dat wilt!

0

0

* Standaard gratis bezorgd

Globo bureaulampen

Showing 6 products

Globo is een vrij jonge onderneming in de wereld van de verlichting. Maar ze hebben zich zeer snel ontwikkeld en zijn daarom gespecialiseerd in design en nieuwe technologieën. Als jij kiest voor een Globo bureaulamp, kies jij voor hedendaagse verlichting! 

Globo staat voor klasse!

Globo lampen zijn klassevol, degelijk en decoratief. Of je nu kiest voor een minimalistische Globo tafellamp die je op het bureaublad klemt, of je kiest voor een klassieke notarislamp: Globo garandeert kwaliteit! Met een Globo bureaulamp laat je zien dat jij zowel design als functionaliteit belangrijk vindt. 

Globo voor diverse stijlen

Globo heeft een groot aanbod en ontwerpt bureaulampen voor elke stijl. Ga je voor stoer voor je loft, fijn voor je moderne woning of glimmend staal voor je vintage huis? Globo heeft het allemaal! 

Globo heeft het hele pakket!

Wil jij je hele verlichting in een nieuw jasje steken? Dan heeft Globo voor jou het hele gamma. Zowel wandlampen, hanglampen, tafellampen en staanlampen kun je bij Globo vinden. Ze hebben zelfs speciaal ontworpen schilderijverlichting en plafonnières. De klant staat centraal bij Globo: je hoeft niet lang te zoeken om je verlichting voor je hele huis samen te stellen!