✓ Klantenservice 055 58 22 856      ✓ Gratis verzending!      ✓ Gratis retour!   ✓ Betalen zoals jij dat wilt!

0

0

* Standaard gratis bezorgd

Leitmotiv bureaulampen

Showing 26 products

Leitmotiv is een hedendaags dynamisch bedrijf. De ontwerpers reizen regelmatig rond de wereld en doen overal inspiratie op. Dat zie je ook aan het design van hun lampen. Je kunt gerust stellen dat je bij Leitmotiv 'voor elk wat wils' vindt. Bij de Leitmotiv bureaulampen is dit zeker zo. Je hebt een enorm aanbod aan kleuren, vormgeving, grootte en stijl.                                                                 

Leitmotiv denkt aan zijn klanten

Elke klant is uniek. Dat beseffen ze bij Leitmotiv. Je kiest voor klassiek, modern, vintage of landelijk? Maar daartussen liggen nog heel wat schakeringen waar je niet direct een naam kunt op plakken. Noem het gewoon 'je eigen stijl'. Dit kun je perfect met een Leitmotiv bureaulamp invullen. Van vele bureaulampen heeft Leimotiv zowel een moderne (hippe kleuren) als een klassiekere (zilver of grijs) uitvoering. Combineer je favoriete vorm, kleur en afwerking en je komt tot jouw eigen stijl. 

Leitmotiv staat voor ideeën en emotie

Het Duitse woord voor 'leidmotief' is heel zichtbaar in de bureaulampen. Ze zijn ontworpen volgens ideeën en met emotie. Bij deze producent behouden ze enkel de beste ontwerpen om ze op de markt te brengen. Als je voor een Leitmotiv bureaulamp kiest, kies je voor een ontwerp dat met passie is gemaakt. 

Leitmotiv let ook op de voeten!

Heel leuk bij Leitmotiv zijn de aparte voetjes van sommige bureaulampen. Kijk maar eens bij de 'barefoot' of de 'Z-vorm'. Dit geeft een totaal andere look aan een bureaulamp.