✓ Klantenservice 055 58 22 856      ✓ Gratis verzending!      ✓ Gratis retour!   ✓ Betalen zoals jij dat wilt!

0

0

* Standaard gratis bezorgd

Light & Living bureaulampen

Showing 8 products

De Light en Living Bureaulampen worden vandaag de dag een echte hype, zo vind je ze in verschillende stijlen zoals landelijke tafellampjes, verstelbare bureaulampjes, robuuste desklampen en noem maar op. Hun naam sluit aan op het feit dat ze zich makkelijk kunnen aanpassen op jouw levensstijl. Voor iedereen staat er wel een lamp tussen die hen aanspreekt. Dit is ook niet moeilijk, de light en living lampen zijn aansluitbaar op verschillende interieurs. 

Niet alleen de stijl kan aangepast worden, maar bijvoorbeeld ook de kleuren. Je kan voor modern zwart of rustiek bruin gaan of voor tijdloos wit of grijs. Er zijn ook ontwerpen die je zelf kan verstellen. Je kan ook kiezen wat voor soort lampenkap je het liefst hebt, zo zijn er modernere lampenkappen die er uitzien als kokers, maar er zijn er ook die een wat grotere oppervlakte hebben om zo meer licht uit te stralen.

Om even terug te komen op de hoe aansluitbaar ze zijn op je interieur, je huis hoeft er niet perse hypermodern uit te zien om een mooie bureaulamp aan te schaffen, daarom bestaat de robuuste desklamp bijvoorbeeld. Deze desklamp kan zich aansluiten op een wat klassieker interieur en het ziet er bovendien erg stijlvol uit.

Deze bureaulampen hebben allemaal een voetstuk, sommige zijn rond, anderen rechthoekig dus ook dit hangt compleet af van wat jij mooi of toepasselijk vindt in je interieur.