✓ Klantenservice 055 58 22 856      ✓ Gratis verzending!      ✓ Gratis retour!   ✓ Betalen zoals jij dat wilt!

0

0

* Standaard gratis bezorgd

Lumidem bureaulampen

Showing 18 products

Lumidem is een typisch Nederlandse onderneming. Ze gaan voor kwaliteit en degelijkheid, samen met een jonge uitstraling. En niet onbelangrijk: de lampen van Lumidem zijn zeer betaalbaar! De bureaulampen van Lumidem zijn een prachtig staaltje van Nederlandse technologie in combinatie met mooi design! 

Lumidem: jong en stijlvol

Lumidem mag dan wel een eigentijdse onderneming zijn, ze houden de tradities in ere. Zo vind je Lumidem bureaulampen met een knipoog naar het verleden. Oude modellen worden in een nieuw jasje gestoken. Denk bijvoorbeeld aan de typische metalen bureaulamp met een steun in twee delen. Daarnaast komt Lumidem met nieuwe ontwerpen op de markt. Zo hebben ze fijne minimalistische bureaulampen met ovale schotelvormige lampenkapjes. Voor je klassieke bureau kun je een notarislamp kiezen. Voor je loft ga je voor een stoere bureaulamp, gevormd uit leidingbuizen en voorzien van een geribbeld glazen lampenkap. Dit zijn maar enkele voorbeelden om aan te tonen dat Lumidem verschillende trends op de voet blijft volgen. 

Lumidem gaat voor hedendaagse technologie

Bij Lumidem weet men wat sfeer creëren is. Daarom passen ze de laatste technologieën toe op hun bureaulampen. Zo kun je kiezen voor pulsdimmers en LED-verlichting. De fittings zijn aangepast aan de Europese normen en maken energiezuinige verlichting mogelijk. Kies voor Lumidem, dan ben je zeker dat je mee bent met je tijd!