✓ Klantenservice 055 58 22 856      ✓ Gratis verzending!      ✓ Gratis retour!   ✓ Betalen zoals jij dat wilt!

0

0

* Standaard gratis bezorgd

Roze bureaulamp

Showing 3 products

Een bureaulamp in roze is enkel voor jonge meisjes of voor kinderkamers? Nee hoor, dit is een fabeltje! Bij de juiste keuze kun jij gerust een roze bureaulamp in om het even welk interieur plaatsen. Roze kan zowel zacht als heel uitgesproken zijn. Veel hangt af van kleurencombinaties en het gebruik van materialen. Kies jij voor de juiste combinatie om je bureaulamp in roze een mooie plaats te geven? 

Je roze bureaulamp in een zacht interieur

Als je veel roze gebruikt in je wooninrichting, komt je interieur zacht over. Je bureaulamp in roze kiezen is in dit geval dan ook vanzelfsprekend. In een zacht interieur zul je veel gebruik maken van wit, lichtgrijs en lichtblauw. Laat je roze bureaulamp aansluiten bij andere roze accessoires en je creëert een zachte en gemoedelijke sfeer. 

Een roze bureaulamp voor een stoer interieur

Wist je dat roze heel sterk overkomt in een stoer interieur? Denk bijvoorbeeld aan donker grijze tinten, metalen balken, grijze betonnen vloeren en stoere houten meubelen. Haal een paar roze accessoires in huis en vul ze aan met een bureaulamp in roze. Zo houd je de brute en stoere uitstraling van je omgeving perfect in balans. Je kunt ook meerdere bureaulampen in roze verdelen over een ruimte. Het brengt een zeker accent dat toch stijlvol is. Zo bereik je op een subtiele manier dat je stoere interieur toch ook weer niet té stoer overkomt. 

Diverse modellen bureaulampen in roze uitvoering

Bij de bureaulampen in roze tinten vind je verschillende modellen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor speels of strak. Je kiest voor een bureaulamp in roze met de voet in één of in twee delen. Let ook goed op het soort van roze. Er is zowel zacht, donker of heel fel roze. Elke van deze tinten heeft een eigen uitstraling. Het is aan jou om te beslissen welke uitstraling je bureaulamp in roze dient te hebben. Opvallend of discreet: een roze bureaulamp kan beide effecten hebben. 

Keuze in verschillende afwerkingen

Als je kiest voor een roze bureaulamp, kies dan de juiste afwerking. Wil je een matte of een glanzende uitstraling? Een glanzende afwerking past uitstekend bij vintage en klassiek. Een matte afwerking zie je dan weer eerder in een modern interieur. Uiteindelijk hangt alles af van jouw smaak en kies jij welke afwerking je wilt voor je roze bureaulamp. Bekijk je huidige interieur en zie welke uitstraling het nu heeft. Kies zorgvuldig de lamp die daarbij past!