✓ Klantenservice 055 58 22 856      ✓ Gratis verzending!      ✓ Gratis retour!   ✓ Betalen zoals jij dat wilt!

0

0

* Standaard gratis bezorgd

Steinhauer bureaulampen

Showing 7 products

Steinhauer is al meer dan 80 jaar een bekende producent van degelijke verlichting. Ze hechten heel veel belang aan kwaliteit, en koppelen daaraan een mooi design. Naast hun welbekende notarislampen hebben ze ook moderne en stoere bureaulampen in hun gamma. Welke stijl jij ook kiest, met een Steinhauer bureaulamp haal je kwaliteit in huis. 

De notarislamp: een pronkstuk!

Oorspronkelijk werden deze lampen gebruikt door bankiers of notarissen. Dat zie je nog altijd aan het ontwerp. Het zijn chique, stoere bureaulampen met allure! Origineel zijn ze uitgerust met een groene lampenkap. Maar je kunt nu ook kiezen voor een Steinhauer bureaulamp met witte of oranje kap. Kies voor een ronde, vierkante of rechthoekige voet. In elk geval brengt deze notarislamp stijl in je kamer! 

Keuze tussen modern en klassiek

Steinhauer hebben eveneens moderne bureaulampen in hun gamma. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een zeer fijne buisvormige lamp voor in je trendy woning. Of kies je voor een zwart armatuur dat wat robuuster oogt? Jij bepaalt zelf welke uitstraling je bureaulamp moet hebben. 

Steinhauer in al je verlichting

Bij Steinhauer kun je ook terecht voor wandlampen, staanlampen, hanglampen, spots en noem maar op. Op die manier kun jij in je huis een uniforme look creëren wat je verlichting betreft. Voeg er nog een paar bijhorende accessoires aan toe en je interieur straalt klasse uit!