✓ Klantenservice 055 58 22 856      ✓ Gratis verzending!      ✓ Gratis retour!   ✓ Betalen zoals jij dat wilt!

0

0

* Standaard gratis bezorgd

Trio leuchten bureaulampen

Showing 9 products

Sinds 1991 is Trio Leuchten bezig met het ontwerpen en produceren van alle soorten lampen. Deze firma heeft de 'Duitse degelijkheid' hoog in haar vaandel staan. De bureaulampen van Trio Leuchten zijn over het algemeen verfijnd en sierlijk. Maar toch kunnen ze ook in meer stoere interieurs ingezet worden. Met Trio Leuchten ben je zeker van kwaliteit! 

Trio Leuchten kiest voor uitstraling

De meeste Trio Leuchten bureaulampen hebben een uitzicht van zilver, koper, metaal, messing of brons. Daarnaast hebben ze ook wel een aantal witte en zwarte uitvoeringen. Zo vind je voor elke stijl en elk interieur de gepaste bureaulamp. De look is zeer belangrijk bij Trio Leuchten. Naast de vele functionaliteiten zoals bijvoorbeeld LED-verlichting en aangepaste fittings, zorgt Trio Leuchten voor een mooi uiterlijk. Deze lampen vallen in het oog. Ze mogen er best wezen! 

Makkelijk te combineren

De lampen zijn in neutrale kleuren en materialen gemaakt. Daardoor is het heel eenvoudig om ze te combineren. Ze passen zowel bij felle als bij zachte kleuren en in donkere en heldere interieurs. Je kunt ze laten aansluiten bij heel wat van je huidige accessoires (kaders, vazen, vloerkleden en dergelijke meer). Als je nog een hoekje wilt verlichten of je wilt gewoon sfeer scheppen, aarzel dan niet en kies voor een Trio Leuchten bureaulamp! Succes verzekerd!