Oranje bureaulampen

Gebruik oranje bureaulampen als je een frisse toets aan je interieur wil geven. Een oranje bureaulamp draagt bij tot een vrolijke omgeving waar je je gemakkelijk thuis voelt.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.


De oranje bureaulamp als blikvanger

Men kan er niet omheen: een bureaulamp in oranje valt op. Of je ze nu tegen een witte muur plaatst, of je zet ze naast andere kleurrijke accessoires: ze blijft stralen! Als je daarbij dan ook nog een leuk design van oranje bureaulamp kiest, heb je een waar pronkstuk in je kamer!

Oranje geeft extra gloed

Ook al plaats je eenzelfde lichtelement in een oranje en in bijvoorbeeld een witte bureaulamp, toch zal de oranje bureaulamp een veel warmer licht verspreiden. De oranje kleur van de bureaulamp heeft een warm effect op de lichtstraal. Zo verkrijg je niet enkel licht op de plaats waar jij dat wilt, maar je krijgt een zonnige gloed omheen de bureaulamp. Dit zorgt onmiddellijk voor een warm gevoel.

Oranje komt steeds terug

Oranje is een kleur die regelmatig terugkeert in de woninginrichting. De jaren '70 waren volop oranje. Nu krijgen we opnieuw een trend om voor oranje te kiezen. Tussen deze twee perioden in is oranje blijven bestaan. Kinderen en hippe jongeren zijn oranje blijven bewaren in de inrichting van hun kamers. De hedendaagse woningtrends grijpen opnieuw naar veel oranje. Het blijft niet bij een paar accessoires, maar je mag gerust stoelen, tafels of hele muren in oranje kiezen.

Een oranje bureaulamp combineer je met...

Oranje staat heel goed bij wit, beige of licht grijs. Hier vormt je oranje bureaulamp een mooi contrast. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een veelkleurig interieur. Daar gaat je oranje bureaulamp goed met bijvoorbeeld turquoise blauw en diep bruin. Heel gewaagd is oranje gecombineerd met fuchsia roze of muntgroen. Durf te combineren en volg je fantasie!

Wat met je andere verlichting?

Als je voor een oranje bureaulamp kiest, kun je het hierbij niet laten. Je kiest ook best je andere verlichting in dezelfde look. Er bestaan voldoende hanglampen, staanlampen wandlampen en tafellampen die dezelfde uitstraling hebben als je oranje bureaulamp. Verdeel de verschillende lichtpunten mooi over je kamer zodat je een stijlvol geheel krijgt.

Je lamp is multifunctioneel!

Een bureaulamp heeft heel wat mogelijkheden. Je hoeft ze niet persé op je bureel te plaatsen. Het is een klein object dat je makkelijk ergens anders kunt inzetten. Denk bijvoorbeeld aan een knutseluurtje met de kinderen, je hoekje waar je zit te breien of te lezen, of plaats ze op de hobbytafel. Waar je ze ook plaatst, ze blijft iedereen bekoren!