Paarse bureaulampen

Paarse bureaulampen zijn objecten die onmiddellijk in het oog springen. Paars is een rijkelijke en koninklijke kleur. Paars wordt ook wel geassocieerd met de hippie-tijd. Paars is voor vele mensen aantrekkelijk. Maar als het om het interieur gaat, aarzelen velen om voor paars te kiezen. Nochtans is paars heel speciaal als je eens wat anders wilt. Kies daarom voor een paarse bureaulamp en je scoort vast en zeker!

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.


Paars als blikvanger

Je kunt dit als speels element in een klassiek interieur plaatsen. Het staat onverwacht maar wonderbaarlijk mooi op een ouderwets houten bureaumeubel. Paars doet het ook uitstekend in moderne interieurs. Zet je bureaulamp in paars tegen een witte of een zwarte muur, en ze straalt gewoon!

Een bureaulamp in paars: koninklijk of vintage?

Een interieur waar veel paars in voorkomt, oogt koninklijk. Als je je beperkt tot enkele kleuren zoals paars, wit en zwart, bekom je een bijzonder mooi interieur. Hier moet je zeker niet aarzelen om een paar bureaulampen in paars in te zetten. Ze passen overal! Als je voor een meer kleurrijk (bijvoorbeeld vintage) interieur kiest, kun je naar eigen inzicht spelen met kleuren. Paars doet het uitstekend bij rood en oranje: de kleuren uit de 70'er jaren. Kies je voor de nieuwste interieurtrends, dan combineer je je bureaulamp in paars met kleuren zoals okergeel, turquoise blauw en zelfs diep groen.

Paars maakt je vrolijk

Alhoewel paars een vrij donkere kleur is, word je er toch vrolijk van. Het is vooral een diep warme kleur. Paars doet denken aan mooie bloemen of een zonsondergang op een warme zomeravond. Als je een bureaulamp in paars kiest, versterk je dit warme gevoel des te meer. Dankzij de combinatie van je bureaulamp en paars wordt het licht zoveel malen warmer. Eigenlijk zouden we voor een bureaulamp meer paars moeten kiezen!

Je paarse bureaulamp: overal inzetbaar

Deze bureaulampen zijn zo uniek en leuk dat je ze waarschijnlijk op vele plaatsen wilt inzetten. Dit is geen probleem. Ze zijn makkelijk te verhuizen van de ene naar de andere kamer. Ze zijn uitstekend als leeslampje bij het bed, in de kinderkamer, om een klein kunstvoorwerp in het licht te zetten of gewoon als sfeermaker. Misschien kies je er wel voor om er meerdere aan te kopen en je huis er leuk mee aan te kleden? Twijfel niet meer over de paarse kleur voor een bureaulamp: gewoon doen!