✓ Klantenservice 055 58 22 856      ✓ Gratis verzending!      ✓ Gratis retour!   ✓ Betalen zoals jij dat wilt!

0

0

* Standaard gratis bezorgd

Tafellamp in het wit

Showing 30 products

Vind jij jouw kamer te donker of te druk? Dan is een witte tafellamp wellicht iets voor jou. Zo'n mooie, lichte, rustige witte tafellamp doet wonderen. 

Hoe combineer je een witte tafellamp?

Omdat er veel verschillende stijlen zijn van een tafellamp wit, is er altijd wel een tafellamp wit te vinden die bij jouw interieur past. Er zijn bijvoorbeeld lampen die een poot van hout hebben, dit geeft het witte lampje een wat warmere uitstraling. Dit past erg goed bij een knusse ruimte in jouw huis. Er zijn ook lampen die een strak design hebben, deze passen perfect bij een modern ingericht huis. Of neem nou een lamp die op keien staat. Deze is ontzettend mooi en past ook mooi bij diverse woonstijlen. Sommige lampen hebben de gewone lampen uitstraling, anderen zijn daarentegen wat speelser. Neem nou de monkeylamp. Dit is een lamp in de vorm van een aap en in zijn hand houdt hij een lampje vast. Deze lamp past perfect bij een moderne inrichting, maar ook bij een landelijke of retro woonstijl past deze heel goed. 

Geef de witte tafellamp een goede plek!

Er zijn lampen die je heel goed in een hoekje van je kamer kunt zetten, zo verlichten deze lampen een donkere plaats. Maar er zijn ook heel veel lampen die je zeker niet zo maar in een hoekje moet zetten, deze mogen gezien worden. Een lamp staat erg mooi op een vensterbank, dressoir of nachtkastje. Er zijn ook speciale desk tafellampen, deze zijn uitermate geschikt voor op jouw werkplek of voor een plaats in de woonkamer waar jij graag een boek leest. 

Een tafellamp wit is dus erg rustig door zijn kleur. Dus wil jij rust en licht in je kamer, dan is zo'n lamp echt iets voor jou! Veel plezier met jouw zoektocht!