✓ Klantenservice 055 58 22 856      ✓ Gratis verzending!      ✓ Gratis retour!   ✓ Betalen zoals jij dat wilt!

0

0

* Standaard gratis bezorgd

Verzending

Veelgestelde vragen

1. Hoelang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?
Bestellingen binnen Nederland die op werkdagen voor 16.00 zijn doorgevoerd worden direct verzonden via PostNL.Normaal gesproken ontvang je de bestelling de volgende dag. Als je een bestelling plaatst in het weekend (vrijdag na 16.00) ontvang je de bestelling op de daaropvolgende maandag of dinsdag. Bestellingen naar Belgie, Duitsland en Frankrijk worden ook direct verzonden, waarbij de verzending één dag langer duurt.

2. Wat zijn de verzendkosten?
Bij directlampen.nl betaal je geen verzendkosten in Nederland, België en Duitsland. Woont u niet in 1 van deze 3 landen, dan worden de verzendkosten doorgerekend aan de u. Kijk hieronder voor de verzendkosten buiten Nederland, Belgie en Duitsland.

3. Kan ik mijn lamp ook afhalen?
Natuurlijk bent je altijd van harte welkom in onze showroom te Veenendaal. Houdt er wel rekening mee dat de online collectie uitgebreider is dan
in de fysieke winkel.

Verzender

Pakketten klein

PostNL - Alle landen
PostNLis onze verzender voor alle producten in zowel binnen als buitenland met een gewicht van maximaal 25 kilogram en een formaat van maximaal
175cmx100cm.

Pakketten groot

Nedpak - Nederland & Belgie
Nedpak is onze verzender voor alle producten met een gewicht tot 25 kilogram en een formaat van maximaal 220x100 cm.

Rotra - Overig
Rotra is onze verzender voor alle producten met een gewicht tot 25 kilogram en een formaat van maximaal 220x100 cm buiten Nederland en België.

Pallets

Houtman transport - Nederland & België
Wanneer een bestelling uit Nederland of België meer dan 6 producten bevat wordt de bestelling per pallet verzonden met Houtman transport.

Ungemach - Duitsland
Wanneer een bestelling uit Duitsland meer dan 6 producten bevat wordt de bestelling per pallet verzonden met Ungemach.

Rotra - Overige landen
Wanneer een bestelling buiten Nederland, Duitsland en België meer dan 6 producten bevat wordt de bestelling per pallet verzonden met Rotra.