✓ Klantenservice 055 58 22 856      ✓ Gratis verzending!      ✓ Gratis retour!   ✓ Betalen zoals jij dat wilt!

0

0

* Standaard gratis bezorgd

Booglampen Steinhauer

Showing 7 products

Steinhauer is al meer dan 80 jaar een uitstekende producent van verlichting. En wat meer is: het ontwerp van al hun lampen is nog steeds volledig in eigen beheer. Dat maakt dat ze telkens opnieuw verbeteringen aanbrengen en volledig met hun tijd meegaan. De booglampen van Steinhauer kloppen in alle facetten: ontwerp, uitvoering, techniek en look. 

Een grote keuze aan booglampen bij Steinhauer

Bij deze producent zijn ze zich ervan bewust dat ieder persoon een andere voorkeur heeft. Wil jij het stoer of verfijnd? Wil je wit of zwart? Wil je een lampenkap die volledig gesloten is of wil je dat het licht er doorheen schijnt? Kies jij voor een dimbare lamp? Wil jij dat je lamp instelbaar is in de hoogte? Zo kun je nog heel wat elementen opnoemen waarmee Steinhauer rekening houdt: de plaatsing van de dim-knop of de grootte van de voet bijvoorbeeld. Elk detail is uitgebreid overdacht en uitgetest. Het gamma van Steinhauer breidt ieder jaar uit. Zij willen namelijk zoveel mogelijk verschillende personen tevreden stellen. Als je rustig rondkijkt tussen de verschillende modellen, vind jij gegarandeerd jouw favoriete lamp! 

Booglampen van Steinhauer hebben een fijne uitstraling

De Steinhauer booglampen zijn verfijnd uitgevoerd. Daardoor passen ze in elk interieur. Ze zijn karaktervol en decoratief. Waar je ze ook plaatst, ze geven een extra dimensie aan je woning. Het spreekt voor zich dat ze in een moderne woning passen. De strakke lijnen passen enorm goed bij strakke muren en meubels. Maar aarzel niet om ze ook in een landelijke of klassieke woning in te zetten. In een dergelijke omgeving komen de neutrale kleuren goed tot hun recht. Heb je eerder een stoer interieur zoals een loftwoning of een industrieel pand? Ook hiervoor heeft Steinhauer een aantal stoere modellen. Een booglamp met bolvormige lampenkap past dan weer uitstekend in een vintage interieur. Steinhauer let enorm op details. De subtiele afwerking zorgt ervoor dat je perfect de lamp kunt kiezen die bij jou past. 

Kwaliteit verzekerd!

Steinhauer is een firma die voor kwaliteit en duurzaamheid gaat. Daarin maken zij het verschil! Naast het decoratieve van de lampen, biedt dit merk kwaliteit en duurzaamheid aan. Zowel de armaturen, lampenkappen als de fittings en uitvoering zijn van de hoogste kwaliteit. Ze zijn dan ook bekend om hun uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Als je nu een booglamp van Steinhauer in huis haalt, heb je ze als het ware voor het leven!