✓ Klantenservice 055 58 22 856      ✓ Gratis verzending!      ✓ Gratis retour!   ✓ Betalen zoals jij dat wilt!

0

0

* Standaard gratis bezorgd

Anne Lighting vloerlampen

Showing 5 products

Anne Lighting vloerlampen zijn gewoon cool! Ze hebben het uiterlijk van enorme bureaulampen. Ze hebben een zeer herkenbare look en bovendien hebben ze dezelfde mogelijkheden als hun kleinere zusjes, de tafellampen. Ze zijn in de hoogte te verstellen, je kunt ze in alle richtingen draaien en ze kunnen ver of dichtbij jou komen te hangen. Je gebruikt ze in de leeshoek, om een kunstwerk in het licht te zetten, om een donkere hoek wat meer aandacht te geven of gewoon als decoratief stuk.

Diverse uitvoeringen

De lampen van Anne Lighting hebben diverse varianten. De vloerlampen zijn te verkrijgen met een enkele of een dubbele verende arm. Je kunt kiezen tussen verschillende leuke kleuren. De ene lamp is al wat fijner dan de andere, maar ze zijn vooral trendy en stijlvol. 

Ze passen bij vele stijlen

De staande lampen van Anne Lighting zijn stoer en van degelijk materiaal gemaakt. Ze passen daarom bij de industriële stijl of de loftstijl. In deze stijl wordt vaak met metaal gewerkt, en daar sluiten deze lampen perfect bij aan. Maar ook in een ultra moderne of trendy woning zijn ze op hun plaats. Bij een vintage interieur passen ze helemaal perfect. Het ontwerp van deze lampen dateert immers uit de jaren '60-'70. En zelfs in een meer klassiek interieur kun je ze makkelijk kwijt. Deze lampen zijn opvallend door hun vorm en toch discreet door hun kleur en eenvoud.

In combinatie met...

Deze vloerlampen zijn universeel en zijn met diverse meubelen, accessoires of andere verlichting te combineren. Denk bijvoorbeeld aan een tafellamp met dezelfde look. Deze staande lampen zijn perfect in harmonie met bijvoorbeeld metalen fabriekslampen. Ze gaan goed bij ijzeren kasten of stoelen met metalen frame. Ze komen goed tot hun recht tegen een achtergrond van een muur met betonlook of ruwe baksteen. En ze staan uitstekend op een ruw houten vloer. Van het ogenblik dat je ook maar iets ruws, antiek, oud of vintage in je huis hebt, zijn deze Anne Lighting vloerlampen ermee te combineren