✓ Klantenservice 055 58 22 856      ✓ Gratis verzending!      ✓ Gratis retour!   ✓ Betalen zoals jij dat wilt!

0

0

* Standaard gratis bezorgd

Artemide vloerlampen

Showing 1 products

Artemide vloerlampen zijn zeer in trek bij liefhebbers van een design inrichting. Artemide is een Italiaans merk dat is opgericht in 1960 door Ernesto Gismondi en Sergio Mazza. Vanuit Pregnana Milanese, een gemeente in de Italiaanse provincie Milaan, is vervolgens het merk Artemide in een rap tempo groter geworden. Met in Nederland al meer dan 450 officiële dealers is het een van de grootste merken op het gebied van verlichting in Nederland. Ook in het buiteland is Artemide actief.

Artemide: ook in museums te bewonderen

Artemide lampen zijn ware kunstwerken. Het is dan ook niet heel verwonderlijk dat de lampen ook te bewonderen zijn in verschillende museums. Om deze kunstwerken te bewonderen in een museum dient u wel een klein stukje te reizen. Het dichtstbijzijnde museum bevindt zich namelijk in Rome: Galleria Nazionale d'Arte Moderna. De overige museums bevinden zich in Amerika. In deze museums zijn er meerdere collecties en producten te bewonderen van Artemide vloerlampen tot wandlampen.

Artemide vloerlampen bij Directlampen

De huidige Artemide collectie van Directlampen bestaat slechts uit de Tolomeo serie. Het armtatuur van deze serie lampen is gemaakt van metaal. Kenmerkend voor de serie zijn de unieke scharnierpunten van hoogwaardige kwaliteit, een van de pijlers van Artemide.

Bekendste serie vloerlampen Artemide

De bekendste Artemide vloerlampen serie is de Tolomeo. De serie is ontworpen door Giancarlo Fassina en Michele de Lucchi. De serie kenmerkt zich door haar unieke knikpunten en lampenkappen. Er zijn Artemide Tolomeo’s met 2 varianten, de een heeft een kap van perkament, de ander heeft een kap van metaal.