✓ Klantenservice 055 58 22 856      ✓ Gratis verzending!      ✓ Gratis retour!   ✓ Betalen zoals jij dat wilt!

0

0

* Standaard gratis bezorgd

Freelight vloerlampen

Showing 1 products

Freelight vloerlampen hebben alles te maken met verlichting en sfeermakers en dit merk heeft al jarenlange ervaring in de markt. Vanwege hun hoge kwaliteit en design is Freelight er g geliefd maar ook door de grote verscheidenheid aan stijlen van populair, modern, landelijk tot semi-klassiek. De vloerlampen zijn creatief, origineel en vooral betaalbaar.

De mooie verstelbare vloerlampen van Freelight staan mooi in een woon of slaapkamer maar ook in een bedrijfspand of kantoorgebouw. De verstelbare lampen geven een verscheidenheid aan verlichting en zijn toe te passen in verschillende huisstijlen. Vloerlampen zijn ideaal voor te lezen in de studeerkamer of als leeslamp in de slaapkamer en ze zijn te verkrijgen in een waaier van materialen zoals zilver, hout, brons, koper en zelfs staal.

De staande vloerlampen krijgt men in verschillende uitvoeringen zoals de kroonluchter staande lamp die visueel verbluffend is. Ook de tripod staande lampen zijn trendy vanwege het statief of je kiest een hedendaagse vloerlamp als tijdloze lichtoplossing. Omdat deze lampen draagbaar zijn kunnen ze snel worden opgepakt en verplaatst en aangesloten worden op een stopcontact. Ze vormen een grote bron van algemene verlichting en creëren taakverlichting daar waar je het nodig hebt. Zet hem naast jouw favoriete stoel of bureau of achter de bank. 

De Freelight vloerlampen zijn te verkrijgen in halogeen en Led wat aanzienlijk jouw energieverbruik mindert. Ze verbruiken minder stroom, het licht is helderder en ze zijn efficiënter. Bij het plannen van verlichting in je huis kan je met vloerlampen lampen een onderlaag van licht creëren of het een bedrijfspand of woongebouw betreft. 
Objecten kunnen benadrukt worden door een trendy vloerlamp, je kan er beter bij lezen, studeren of werken vanwege vaak de verstelbare hefboomarm. Led of spotlight. Hou je van een opvallende stijl kies dan een thema lam, hou je van de moderne aanpak dan kies een boog of statief lamp. Voor de traditionele omgeving zijn er meer de houtsnijwerk lampen die zelfs goed dienen als veranda verlichting of patio verlichting. 

Freelight biedt een scala aan passende stijlen voor jou om uit te kiezen die allemaal de perfecte sfeer toe voegen aan jouw ruimte of het een woon, bad, slaapkamer of kantoorruimte betreft. Freelight is een vooraanstaand merk van energie-efficiënte verlichting en ze leveren top producten op een zo hoog mogelijk niveau. Indien je op zoek bent naar een sfeerverlichting of taakverlichting dan ben je bij ons aan het goede adres.