✓ Klantenservice 055 58 22 856      ✓ Gratis verzending!      ✓ Gratis retour!   ✓ Betalen zoals jij dat wilt!

0

0

* Standaard gratis bezorgd

Globo vloerlampen

Showing 5 products

Globo vloerlampen zijn heel apart. Ze zijn een combinatie van klassiek, modern, trendy, duurzaam, stoer en vooral sfeervol. Dat maakt ze ook zo aantrekkelijk. Je kunt ze niet direct in een hokje onderbrengen, maar ze stralen altijd klasse uit.

Uplight of leeslamp? Of de twee samen?

Bij vloerlampen is het altijd de vraag: waar komen ze te staan, en waarvoor gaan ze ingezet worden? Voor de leeshoek kies je voor een lamp die naar beneden gericht is en die niet rechtstreeks in de ogen schijnt. Moet de vloerlamp een donkere hoek verlichten en sfeer brengen? Dan kun je kiezen voor uplight. Globo heeft aan deze twee functies gedacht. Ze hebben vloerlampen ontworpen met zowel uplight als leeslamp, en je kunt ze ook dimmen.

Hedendaags en tijdloos

We gaan voor duurzaamheid. Dat is de trend die we tegenwoordig aanhouden. Zo gaat het ook met onze verlichting. We zijn niet van plan om zomaar om de zoveel jaar heel onze verlichting te vernieuwen. Globo speelt hier uitstekend op in. De Globo vloerlampen doen het goed in heel wat verschillende interieurs: modern, klassiek, trendy, vintage, loft en noem maar op. Ze groeien mee met het gezin. Jonge mensen houden van speels, en dat heeft Globo in zich. Een jong gezin met kinderen vereist sterke materialen, en dat is Globo ook. Wat oudere mensen kiezen vaak voor een rustige look, en ook dat heeft Globo. Hier geldt vast en zeker het motto 'eens een Globo, altijd een Globo'!