✓ Klantenservice 055 58 22 856      ✓ Gratis verzending!      ✓ Gratis retour!   ✓ Betalen zoals jij dat wilt!

0

0

* Standaard gratis bezorgd

La Forma vloerlampen

Showing 13 products

La Forma vloerlampen: ze hebben hun naam niet gestolen. Bij La Form springt vooral de vorm, de look en de uitstraling meteen in het oog. Een 'klassieke' schemerlamp krijgt een speels look door de knik in de staander. Een andere vloerlamp krijgt halverwege een leuk tafeltje. De ladder vloerlamp (al dan niet met gekleurde kapjes) hebben een heel vrolijke look. Kubussen worden op wieltjes geplaatst, naturel hout wordt gecombineerd met strak wit of zwart. Dit zijn maar enkele voorbeelden van de jonge, hedendaagse stijl die La Forma uitstraalt.

Fijn of stoer? In ieder geval: degelijk!

Jij kiest voor welke stijl je gaat. Wil je een fijne of een stoere vloerlamp? Ga je voor klassiek of modern? Kies je voor een leeslamp die het licht gericht laat schijnen? Of wil je eerder een sfeerbrenger met gedempt licht? Om het even welke stijl of uitvoering je kiest, de lampen van La Forma zijn sterk en degelijk. Je hebt ze voor jaren in huis!

Durf te combineren!

La Forma heeft niet enkel vloerlampen. Ook de tafellampen en hanglampen van La Forma hebben de speelse uitstraling waar de vorm belangrijk is. Durf eens gek te doen en combineer ze met elkaar. Hout, strak wit, metaal of brons: met wat creativiteit creëer jij een leuke en persoonlijke look in je interieur!