✓ Klantenservice 055 58 22 856      ✓ Gratis verzending!      ✓ Gratis retour!   ✓ Betalen zoals jij dat wilt!

0

0

* Standaard gratis bezorgd

Leitmotiv vloerlampen

Showing 2 products

De Leitmotiv vloerlampen mag men gerust omschrijven als een verfijnde uitvoering van de ouderwetse spotlights uit de gouden jaren van de film. Ze stralen evenveel charme en klasse uit. Alleen zijn deze staande lampen van Leitmotiv een stuk fijner en discreter. Daarom zijn ze ook overal inzetbaar en passen ze in elke woning.

Hun kleine zusjes

Deze staande lampen van Leitmotiv hebben ook kleine zusjes: de tafel- of bureauspot. Deze zijn in dezelfde uitvoering en zien er al even stoer uit als de vloerlampen. Daardoor kun je heerlijk gaan combineren tot je een uniforme look krijgt. Maar ze zijn zeker ook met andere Leitmotiv verlichting te combineren. Dit merk heeft heel wat stoere, metalen lampen met allure. En waarom zou je ze gewoon niet laten aansluiten bij jouw bestaande verlichting? Ook dit is perfect mogelijk.

Ze zijn overal inzetbaar

Wat de look van deze Leitmotiv vloerlampen betreft: ze passen bij elke stijl. Door hun metalen karakter passen ze bij de industriële stijl. Hun vintage ontwerp gaat goed bij een interieur uit de jaren '60-'70. De strakke lijnen gaan goed bij trendy en hedendaagse wooninrichting. En hun universeel uitzicht past bij landelijke woningen. Ze nemen niet veel plaats in, zodat ze in elk hoekje kunnen geïnstalleerd worden. In de leeshoek zijn ze ideaal: het diffuse licht kan gericht worden daar waar je het hebben wilt. Ze verlichten kunstwerken of zijn gewoon een sfeerbrenger naast de algemene verlichting. Ze zijn een verwelkomer in de hal of zorgen voor zacht en ontspannend licht in de badkamer. En we zijn er zeker van: ook jij zult wel een plekje vinden waar deze lamp zich thuisvoelt.

Met kleur of naturel kleuren te combineren

Het kenmerkende aan Leitmotiv vloerlampen is dat ze vrij neutrale kleuren hebben. Ze zijn bijvoorbeeld te verkrijgen in wit en grijs. Heb je een kleurrijk interieur? Deze staanlampen gaan uitstekend bij felle tinten zoals rood, blauw, oranje en fel groen. Heb je eerder een rustige wooninrichting met neutrale kleuren? Dan passen de grijze of witte lampen hier uiteraard perfect bij. Ga je op een bepaald moment je interieur volledig omgooien, dan kun je je Leitmotiv lampen gewoon houden. Ze passen gegarandeerd in je nieuwe omgeving. Men mag daarom gerust stellen dat je met een vloerlamp van Leitmotiv een goede investering doet. Je hebt er nog jaren plezier van!