✓ Klantenservice 055 58 22 856      ✓ Gratis verzending!      ✓ Gratis retour!   ✓ Betalen zoals jij dat wilt!

0

0

* Standaard gratis bezorgd

Light&Living vloerlampen

Showing 8 products

De kwaliteit van licht in huis of kantoor beïnvloed mensen op verschillende manieren. Kantoormedewerkers werken productiever bij goed ontworpen verlichting en in de huiselijke sfeer verbetert het de stemming van elke ruimte. Vele huis- en kantooreigenaren hebben al geprofiteerd van een goede vloerlamp die extra verlichting biedt van kantoorruimtes tot slaapkamers. 

De vloerlampen die Light en Living levert zijn in een verscheidenheid van afmetingen en verstelbaarheid te verkrijgen. In de woonkamer kan een beweegbare vloerlamp de interieurstijl aanvullen omdat de lichtbron van beneden komt. Als je een donkere hoek wilt verlichten is deze lamp een must-have of als de vloerlamp als decoratief element dient in de woonkamer, slaapkamer of hal. Vloerlampen zijn uitermate geschikt als taakverlichting en ze kunnen bijna overal in elke ruimte geplaatst worden. Op een eenvoudige manier voeg je zo warmte en kleur toe aan jouw woonkamer of ander gebied.

Vloerlampen zijn te verkrijgen in trendy, elegante, romantische en moderne uitvoeringen. Staande lampen zijn tijdloos en naast dat zijn ze compact, bieden een uitstekende lichtervaring en je maakt een fashion statement. Staande vloerlampen plaats men in woon-, eet-, slaap- en badkamers maar ook op een balkon of in een trendy kantoorruimte. De zwaaiarm staande lampen zijn lichtgewicht en perfect voor het verstrekken van de juiste hoeveelheid licht om een boek te lezen. 

Vloerlampen worden vaak gebruikt als leeslampen, als extra lichtbron in kantoorruimtes of woonkamers. De sfeer van de kamer wordt altijd bepaald door de keuze van de verlichting. Een halogeen vloerlamp is een geweldige manier om helder licht een ruimte te laten binnenstromen op een energie-efficiënte manier. Tevens kan het licht gedimd worden met een dimmer waardoor je ook weer lichteffecten kunt creëren. Een goed uitgekozen vloerlamp kan het meesterwerk worden van elke ruimte. Laat een centraal punt in een donkere hoek opvallen of markeer een pronkstuk.

Light & Living heeft een uitgebreide collectie vloerlampen in verschillende kleuren, maten en vormen of je ze nou gebruikt als decoratie, om sfeer te creëren of om de ruimte een artistiek tintje te geven. Onze collectie van hedendaagse vloerlampen bevat staande lampen, vrijstaande vloerverlichting en andere innovatieve ontwerpen. Natuurlijk staan wij voor je klaar om aanwijzingen en tips te geven wat betreft iedere verlichting die je nodig hebt.