✓ Klantenservice 055 58 22 856      ✓ Gratis verzending!      ✓ Gratis retour!   ✓ Betalen zoals jij dat wilt!

0

0

* Standaard gratis bezorgd

Moderne vloerlampen

Showing 1-36 of 46 products

  1. 1
  2. 2

Een modern interieur kan je herkennen aan zijn strakke lijnen, de eenvoud en luxe materialen. Binnen de woonstijl past de quote ‘’less is more’’ perfect. Veelgebruikte materialen zijn glas, metaal, aluminium, chroom en kunststof. Qua verlichting komen er geometrische vormen terug in combinatie met kwalitatieve materialen. Daarnaast is LED verlichting een enorme trend voor de vloerlamp modern. Op welke staande lamp modern laat jij je oog vallen?

Energiezuinig en langere levensduur?

Led staat voor licht emitterende diodes. Moderne vloerlampen die voorzien zijn van LED modules werken energiezuiniger in vergelijking met de oude lichtbron. Het is misschien een kleine investering, maar uiteindelijk loont dat zich wel. De vloerlamp modern met led module gaat langer mee, dan reguliere verlichting. De lange levensduur kan oplopen tot gemiddeld 50.000 branduren. Omgerekend gaat een led vloerlamp 20 jaar mee. Een ander voordeel is dat de juiste lichtkleur en lichtsterkte aanwezig is na inschakeling van de staande lamp modern. Het heeft geen opwarmtijd nodig. Led modules kennen nog veel meer voordelen. Wat weerhoudt jou ervan om te gaan voor de moderne staande lamp led?

Tijdloze en smaakvolle designs

Vloerlampen modern hebben als eigenschap dat ze tijdloos en smaakvol tegelijkertijd zijn. Doordat de modellen niet uitgesproken zijn, kunnen ze jaren mee. Wil je toch de huidige trends doorvoeren in je interieur? Dat kan! Maak gebruik van trendy accessoires, plaats een uitgesproken schilderij in de ruimte en kleedt het vertrek aan met een kleed.  Zo ben je helemaal bij de tijd!

Een modern interieur is uitgesproken en toch bescheiden. Dat komt door de strakke lijnen die doorgevoerd zijn in het huis. Maak grootse gebaren en vergeet niet de vloerlamp modern in huis te halen! Denk aan sfeer én functionaliteit. Waar plaats jij de staande lamp modern? Bekijk ook onze andere vloerlampen. We verkopen bijvoorbeeld Leitmotiv vloerlampen of Globo vloerlampen.