✓ Klantenservice 055 58 22 856      ✓ Gratis verzending!      ✓ Gratis retour!   ✓ Betalen zoals jij dat wilt!

0

0

* Standaard gratis bezorgd

Scandinavische vloerlampen

Showing 14 products

Een Scandinavisch interieur straalt eenvoud en minimalisme uit. Comfort is één van de eisen die Scandinaviërs aan hun woning stellen. Warmte, design en functionaliteit geven het interieur zijn authentieke charme. Een vloerlamp scandinavisch draagt bij aan functionaliteit en geeft met zijn verlichting de juiste sfeer. De Noordelijkst gelegen Europese landen hebben lange winters en korte zomers. De bevolking zoekt de gezelligheid van hun huizen op en geven hun interieurs sfeer met neutrale en kalme tinten. Een vloerlamp Scandinavisch is stijlvol en geeft de juiste verlichting op de juiste plek.

Vloerlamp Scandinavisch

Vloerlampen die een Scandinavisch uiterlijk hebben, zijn items zonder poespas. Eerlijk design wat toepasbaar is in een hoekje om te lezen, maar ook naast de bank in de living zal een vloerlamp Scandinavisch zeker niet misstaan. Strakke, grafische vormen van de Scandinavische vloerlamp brengen rust en elke woonstijl. 

Strak, modern interieur

Een modern interieur vrààgt gewoon om een vloerlamp Scandinavisch . Maar ook in een klassieke of landelijke woonomgeving kan deze als modern, functioneel, accessoire toegepast worden. De vele mogelijkheden van deze lampen zorgen ervoor dat de vloerlamp op veel plekken in huis kan worden gebruikt.