✓ Klantenservice 055 58 22 856      ✓ Gratis verzending!      ✓ Gratis retour!   ✓ Betalen zoals jij dat wilt!

0

0

* Standaard gratis bezorgd

Seletti vloerlamp

Showing 2 products

Seletti laat zich van zijn meest fijne kant zien in de Seletti vloerlamp. Dit merk is gekend om zijn Italiaanse finesse, uitstraling en kwaliteit. In deze vloerlamp komt dit volledig tot zijn recht. De Seletti vloerlamp is enerzijds sierlijk en slank. Anderzijds is ze robuust en staat ze stevig op haar onderstel. Je kunt er niet naast kijken, dat is zeker! Een ander punt waar je zeker kunt van zijn is dat ze sterk is en jaren meegaat!

Geef deze lamp de plaats die ze verdient!

De Seletti vloerlamp is pure design. Je kunt deze staande lamp dan ook enkel plaatsen waar ze in het oog springt. Ze is uiterst geschikt voor moderne of futuristisch woningen, lofts of industriële panden. Plaats ze bij voorkeur tegen een witte of lichtgrijze muur. Ze vrolijkt een lege hoek op, ze is ideaal voor je leeshoek of ze verwelkomt je gasten in de hal. 

Combineer ze met...

Bij de Seletti vloerlamp valt vooral de draadstructuur op. Deze is te combineren met andere verlichting in kooivorm: hanglampen, tafellampen en wandlampen. Ze gaat perfect bij zwarte ijzeren elementen zoals bijvoorbeeld ijzeren raamkozijnen in lofts, robuuste tafels met zwart metalen onderstel of stoelen met draadstructuur. Doordat de Seletti vloerlamp lampenkapjes bevat, is ze ook makkelijk te combineren met plafondlampen of wandlampen met gelijkwaardige lampenkapjes. Of waarom zou je geen contrast creëren door deze lamp bijvoorbeeld naast een bruin lederen bank, tegen een ruw bakstenen muur of op een houten vloer te plaatsen.? Laat je hart en je fantasie spreken en je vindt zeker de juiste plek voor deze prachtige vloerlamp!