✓ Klantenservice 055 58 22 856      ✓ Gratis verzending!      ✓ Gratis retour!   ✓ Betalen zoals jij dat wilt!

0

0

* Standaard gratis bezorgd

Trio Leuchten vloerlampen

Showing 8 products

De vloerlampen van het merk Trio Leuchten zijn vooral bekend door hun moderne en eigentijdse uitstraling. De ontwerpers en designers van dit merk volgen nauwlettend de laatste nieuwe trends op het gebied van verlichting in huis. Ook het comfort en de decoratieve waarde van de vloerlampen wordt niet vergeten. Bovendien blijft men ( bij het ontwerpen en het productieproces )op het milieu letten. Trio Leuchten heeft een behoorlijk groot aanbod aan vloerlampen. Deze staande vloerlampen hebben een moderne en eigentijdse uitstraling. Daardoor zijn gemakkelijk te integreren in verschillende soorten interieurs. Trio Leuchten vloerlampen passen bijvoorbeeld perfect bij een modern, industrieel of een Scandinavische inrichting. Ook bij een interieur dat hoofdzakelijk bestaat uit design, zijn deze vloerlampen een mooie aanvulling. 

Trio Leuchten vloerlampen met led verlichting 

De vloerlampen van dit geliefde merk zijn allemaal uitgevoerd met Led-verlichting. Dit is minder belastend voor het milieu, maar de lamp geeft voldoende licht om bijvoorbeeld een boek te lezen. De staande vloerlamp neemt heel weinig ruimte in beslag. Daardoor is het heel gemakkelijk om de vloerlamp in een kleine wat donkere hoek neer te zetten of als je dat wil regelmatig te verplaatsen. Daarnaast kun je nog kiezen uit twee opties. Ga je voor staande binnenverlichting met twee spots of wil je toch liever een variant met drie spots? Het merk Trio Leuchten heeft deze allebei in het assortiment.

Een Trio Leuchten vloerlamp uitgevoerd in wit, staal of in een warme koperkleur

Als het gaat over uitvoering en kleur is er behoorlijk wat keuze. Kijk gewoon wat het best past bij je interieur of waar je persoonlijke voorkeur naar uit gaat. De staande binnenverlichting met koper is trendy en momenteel ook heel erg populair. De warme kleur van het koper past perfect bij een moderne of industriële inrichting. Het geeft je interieur net even een wat warmere uitstraling. Alle staande Trio Leuchten vloerlampen zijn in hoogte verstelbaar en de spotjes zijn kantelbaar. Veel lampen van dit merk staande binnenverlichting zijn ook nog eens uitgevoerd met een dimmer Ideaal en heel handig. Op die manier kun je zelf heel gemakkelijk de hoeveelheid licht regelen