✓ Klantenservice 055 58 22 856      ✓ Gratis verzending!      ✓ Gratis retour!   ✓ Betalen zoals jij dat wilt!

0

0

* Standaard gratis bezorgd

Wandlamp brons

Showing 14 products

Een wandlamp in brons straalt een typische warme gloed uit. Het weerkaatst het licht uit de omgeving op een zachte en aangename manier. Een wandlamp met brons afwerking ziet er soms wat verweerd uit, maar dat geeft juist extra klasse aan de lamp. Combineer ze naar eigen inzicht met staanlampen en tafellampen. Ze garanderen een intieme en gezellige sfeer.

Een wandlamp in brons: modern en klassiek tegelijk

Brons is een materiaal dat al eeuwen gebruikt wordt. Een hanglamp in brons kan zowel een moderne als een klassieke look tegelijkertijd hebben. Naast de wandlampen met glazen lampenkapjes heb je de wandlampen in brons in een strakke uitvoering. Deze gaan heel goed in een trendy interieur. Kies je voor een hanglamp in brons waarbij de lichtelementen zichtbaar zijn? Dit geeft de sfeervolle uitstraling van kaarslicht.

Brons is eerlijk en duurzaam

Een hanglamp in brons is sterk en makkelijk schoon te houden. Ze kan tegen een stootje. Als je voor een wandlamp in brons kiest, dan heb je deze voor jaren. Je kunt ze in de loop van de tijd gerust verplaatsen van de ene kamer naar de andere. Of als je plots je interieur van bijvoorbeeld modern naar landelijk wilt omvormen, kan je bronzen hanglamp gerust mee. Brons gaat al jaren mee en zal dat in de toekomst ook nog jaren doen!