✓ Klantenservice 055 58 22 856      ✓ Gratis verzending!      ✓ Gratis retour!   ✓ Betalen zoals jij dat wilt!

0

0

* Standaard gratis bezorgd

Wandlamp van hout

Showing 11 products

Een wandlamp met hout wordt vaak gekozen voor klassieke of rustieke interieurs. Daar staan wandlampen in hout uiteraard zeer goed bij. Nochtans zijn wandlampen in hout ook geschikt voor andere interieurs. Elke wandlamp in hout heeft andere mogelijkheden en afwerkingen. Aan jou de keuze of je een wandlamp in hout kiest, en eveneens voor welke houten wandlamp je precies kiest.

Robuuste houten wandlamp

Er zijn heel wat wandlampen met hout die uitstekend passen in moderne woningen. Een ruw houten wandlamp vormt bijvoorbeeld een mooi contrast met witte of lichtgrijze muren. In lofts gaat een houten wandlamp goed bij de ruwe materialen zoals ijzer, beton en kale bakstenen. In de vintage stijl maakt men vaak gebruik van hout en metalen lampenkappen. Ook dit vindt je terug in deze collectie van houten wandlampen.

Wandlamp in hout met een laagje verf

Hout heeft het voordeel dat het ruw of geschilderd kan verwerkt worden. Tussen de wandlampen in hout vind je dan ook leuke figuren zoals een autootje of een sterretje. Dit type van wandlamp in hout is heel geliefd bij kinderen. Maar waarom zouden volwassenen ook niet eens gek doen en voor een dergelijke houten wandlamp kiezen? Het is een blikvanger en geeft iets speels aan je interieur.

Hout is makkelijk te combineren

De witte figuur-wandlampen kun je makkelijk combineren met accessoires in hetzelfde thema (schaapjes, sterretjes, etc.). De witte kleur maakt het makkelijk om ze in elk interieur in te zetten. Kies je voor een hanglamp in hout met een ruwe uitstraling? Dan kun je deze combineren met natuurlijke stoffen zoals katoen, wol en jute. Een wandlamp van hout past goed bij bijvoorbeeld steigerhouten meubelen. Of gebruik je wandlamp in hout om een houten kunstwerk te verlichten. Dit is pas klasse!

Een aanvulling op andere lichtbronnen

Wandlampen zijn vaak niet de enige lichtbron in een kamer. Veelal sluiten ze aan bij een hanglamp als centraal lichtpunt. Eventueel wordt de kamer extra verlicht met staanlampen of tafellampen. Overweeg dit goed vooraleer je kiest voor je wandlamp in hout. Kies je bij de aanschaf van je wandlamp voor hout? Dan doe je er het beste aan om ook voor je andere lampen hout te kiezen. Probeer dit principe niet alleen in één kamer, maar ook over je hele huis aan te houden. Zo bekom je met een paar verlichtingspunten een stijlvol geheel.