✓ Klantenservice 055 58 22 856      ✓ Gratis verzending!      ✓ Gratis retour!   ✓ Betalen zoals jij dat wilt!

0

0

* Standaard gratis bezorgd

Landelijke wandlampen

Showing 6 products

Wat maakt een wandlamp landelijk? Wanneer spreken we precies van een wandlamp met landelijk karakter? Hiermee wordt bedoeld dat de lamp een rustgevende sfeer schept. De landelijke stijl, en dus ook landelijke wandlampen maken gebruik van eerlijke materialen zoals hout, katoen of jute, metaal, brons, messing of koper. Bij de hedendaagse wandlampen in landelijke stijl wordt ook chroom of zilver verwerkt. Deze laatste passen uitstekend bij lichtere kleuren die in de landelijke stijl in opmars zijn.

Wandlampen met landelijk karakter: sterk en duurzaam

Een wandlamp met landelijk voorkomen straalt degelijkheid uit. Een landelijke stijl wordt vaak voor lang aangehouden. Combineer wandlampen en landelijk voor binnen met elkaar, en je zit voor jaren goed! Wandlampen in landelijke stijl, aangevuld met andere lichtpunten creëren een rustgevende sfeer. En deze rust kan iedereen gebruiken! Wandlampen in landelijke stijl zijn sterk en sluiten aan bij de trend naar duurzaamheid en ecologisch verantwoord leven.

Kies voor een landelijke wandlamp zowel binnen als buiten

Breng een stuk van de rust en de natuur van buiten naar binnen met je landelijke wandlamp. Ga je bij je keuze van wandlampen voor landelijk voor binnen? Laat ze dan aansluiten op de wandlampen op het terras of je tuinlampen. Dat versterkt nog meer het natuur-gevoel in huis. Je kunt een wandlamp maar landelijk noemen van zodra ze ook in een landelijke omgeving hangt. Je kunt er dus zelf voor zorgen om je wandlamp landelijk te doen overkomen.

Wandlampen in landelijke stijl: discreet en toch aanwezig

Een landelijke wandlamp valt bij de eerste aanblik niet op. Een wandlamp met landelijk voorkomen straalt nochtans sterkte en robuustheid uit. Een landelijke lamp kan daarom zowel decoratief als functioneel zijn. Alles hangt ervan af hoe en waar jij wandlampen in landelijke stijl plaatst. Kies je ervoor om je landelijke wandlamp alleen te hangen, of ga je ervoor om twee of meerdere hanglampen in landelijke stijl in dezelfde kamer te hangen? Eén lamp valt erg op, meerdere lampen zijn minder opvallen. Plaats je je hanglamp met landelijk karakter om bijvoorbeeld een beeld of schilderij te verlichten? Dan gaat je wandlamp wel landelijk zijn, maar de aandacht gaat meer naar het kunststuk.

We mogen gerust besluiten met te zeggen dat wandlampen in landelijke stijl bijdragen tot een rustige omgeving. Als je kiest voor een wandlamp met landelijk karakter, zal dit effect hebben op jouw gemoedsrust en die van je huisgenoten.