✓ Klantenservice 055 58 22 856      ✓ Gratis verzending!      ✓ Gratis retour!   ✓ Betalen zoals jij dat wilt!

0

0

* Standaard gratis bezorgd

Moderne wandlampen

Showing 1-36 of 58 products

  1. 1
  2. 2

Moderne wandlampen zijn echte kunstwerken. Ontwerpers van wandlampen modern zijn vooral inventief. Voor elke moderne wandlamp wordt er een nieuw model of een nieuwe afwerking gezocht. Zo krijgen we moderne wandlampen die heel ver staan van de klassieke wandlampen met houten armatuur een stoffen lampenkapjes. Vierkant, rond, ovaal, buisvormig of leuke figuren: het maakt niet uit! Voor moderne wandlampen kan alles.

Heel wat verschillende uitvoeringen

Voor een wandlamp modern zijn er geen grenzen. Men gebruikt bijvoorbeeld metaal, glas, chroom, koper of messing. Bij een wandlamp modern kan de lichtbron zichtbaar of verdoken zijn. Wandlampen modern voorkomen stralen het licht in alle richtingen uit: naar boven, naar onderen, opzij, of subtiel alle kanten uit. Qua kleuren zijn er ook geen grenzen voor een wandlamp modern. Populaire kleuren zijn bijvoorbeeld bruine wandlampen en wandlampen van koper. Het interieur is natuurlijk cruciaal om een wandlamp modern te laten overkomen. Een wandlamp modern kan modern zijn in een landelijke omgeving, maar diezelfde wandlamp kan ouderwets tonen in een futuristische woning. 

Kies de juiste wandlamp voor een modern interieur

Als je op het punt staat een wandlamp modern voor je modern huis te kopen, beeld je dan in welke wandlamp waar komt te hangen. Vraag ook de mening van je huisgenoten. Bespreek of de door jou gekozen wandlampen modern genoeg overkomen. Of zoek foto's van interieurs waarin een gelijkaardige lamp met modern karakter voorkomt. Zo heb je een idee welke wandlampen modern jij modern vindt of net niet modern genoeg. Hou je ideeën over wandlampen en modern goed bij de hand als je je keuze maakt. Zo ben je zeker dat jouw wandlamp in je modern huis past.

Een moderne wandlamp voor ieders smaak en budget

Er bestaan heel wat modellen en prijzen als het om een wandlamp modern gaat. Er is heel wat keuze en soms zie je door de bomen het bos niet meer. Toch zit de perfect moderne hanglamp op jou te wachten, daar zijn we zeker van! Denk bij je aanschaf ook aan staanlampen, tafellampen en hanglampen. Zij kunnen het moderne karakter van jouw wandlamp modern extra ondersteunen!