✓ Klantenservice 055 58 22 856      ✓ Gratis verzending!      ✓ Gratis retour!   ✓ Betalen zoals jij dat wilt!

0

0

* Standaard gratis bezorgd

Wandlamp wit

Showing 24 products

Wit is zelden de kleur die je automatisch voor een wandlamp zou kiezen. Toch kan een wandlamp in wit heel stijlvol zijn. Bij een witte wandlamp springen vooral de vormen en het design in het oog. Er er is keuze te over! Zo heb je bijvoorbeeld de keuze tussen traditionele, moderne, design, industriële, uitschuifbare, minimalistische wandlampen. Er bestaan wandlampen die volledig wit zijn of met chroom of hout uitgevoerd zijn. Ook aan de kinderen is er gedacht met witte wandlampen in de vorm van leuke figuurtjes.

Wit is allesbehalve koel!

Een wandlamp in wit komt bij elke kleur tot zijn recht. Een witte wandlamp toont zacht op lichte kleuren en pastelkleuren. Wandlampen in wit vormen een mooi contrast met felle kleuren. Een wandlamp in wit past uitstekend bij hout of bij metaal. Om het even waar je je wandlamp in wit ophangt, het is een stijlvolle blikvanger. Plaats je je wandlamp  wit op een volledig witte muur? Dank dan aan een mooie of speelse vorm. Hierin heb voldoende je keuze!

Waarom kiezen voor een wandlamp in wit?

Denk je bij een wandlamp aan wit, dan denk je aan frisheid en zuiver licht. Wit geeft geen extra (storende) kleurrijke effecten aan je lichtstraal. Een wandlamp met wit glas of witte lampenkap verspreidt het licht precies zoals jij dat wil. Een wandlamp in wit is vooral makkelijk qua combineren. Je hoeft niet speciaal extra witte accessoires in huis te halen om jouw wandlamp te combineren. In de meeste interieurs zitten genoeg witte elementen om een mooi evenwichtig geheel te creëren.

Wit is tijdloos

Een witte wandlamp kun je moeilijk in een bepaalde tijdsperiode onderbrengen. Wit is van alle tijden, en zal dat ook zo blijven. Overweeg daarom bij je volgende aankoop van een wandlamp om deze in het wit te kiezen. Je zult er heel lang geniet van hebben!