Buitenlamp met sensor

Buitenlampen met sensor kunnen een functionele functie hebben, maar ook om de sfeer van je huis en omgeving te verbeteren. Je kunt een tuinlamp gebruiken om je toegangspad naar je huis te verlichten, maar ook als verlichting boven een toegangsdeur tot je huis. Op deze manier zal je gemakkelijker het sleutelgat kunnen vinden wanneer het donker is. Een goede verlichting rondom je huis zal ook ongenode gasten afschrikken.

Showing all 11 results

Buiten wandlamp met schemersensor Steinhauer Poro zwart

9 diep | Buiten | Incl. lichtbron | Sensor
39.95

Halfronde wandlamp met schemersensor Steinhauer Poro zwart

9 cm diep | Buiten | Incl. lichtbron | Sensor
39.95

Twee lichts koker buitenlamp met sensor Steinhauer Panay zwart

12 cm diep | Buiten | Incl. lichtbron | Sensor
54.95
-20%
47.96
-30%
32.16
109.95
79.95

Buiten wandlamp met bol Steinhauer Simara zwart

13 cm diep | Buiten | LED | Sensor
69.95

Tegenwoordig wordt voor de buitenverlichting vaak een buitenlamp met sensor gebruikt. Dat kan een sensor zijn, waarbij je de tijd kunt instellen wanneer de lamp aan en uit moet gaan. Ook wordt een buitenlamp met sensor gebruikt waarbij de verlichting aangaat zodra het donker wordt en weer uitgaat als het licht wordt. Daarbij is het wel belangrijk dat je als buitenlamp de ledverlichting toepast. Ten opzichte van een gloeilamp heeft een ledverlichting belangrijke voordelen. Een ledlamp heeft ongeveer 50.000 branduren en een gloeilamp slechts 1000. Ook verbruikt een ledlamp veel minder elektrische energie dan een gloeilamp. Voor het verlichten van je huis is een ledlamp van 9 Watt voldoende. Wanneer je dat met een gloeilamp wilt doen, heb je een lamp nodig van 60 Watt. Omdat hij dus zo weinig elektrische energie verbruikt, kun je een buitenlamp met sensor toepassen. Je kunt een buitenlamp met sensor ook gebruiken om bepaalde delen van je huis te belichten. Wanneer je donkere toegangspaden naar je huis hebt, kun je voor de verlichting ook de buitenlamp met sensor gebruiken die de hele nacht aanblijft. Een buitenlamp met sensor, waarbij het licht aangaat als het donker wordt, kun je ook in de tuin gebruiken. Bepaalde delen die mooi zijn, kunnen worden aangelicht. Dat geeft een zeer mooie uitstraling en dat zal je tuin alleen maar te goede komen. Een buitenlamp met sensor heeft veel toepassingsmogelijkheden.

Je kunt ook je loungehoek verlichten door gebruik te maken van een sensor waarbij de lamp aangaat als het donker wordt en uitgaat wanneer het licht wordt. De ledverlichting had in het begin nog wel het nadeel dat het uitgestraalde licht veel te fel was. Dat is nu niet meer het geval. Er zijn zelfs ledlampen die je kunt dimmen. Door deze soort ledlampen te gebruiken kun je een loungehoek gezellig maken. De kleur van het licht is van grote invloed op de sfeer. Je zal graag met vrienden buiten willen blijven in de loungehoek tijdens de zomermaanden met een heerlijk drankje en hapje.

Een buitenlamp met bewegingssensor is ook ideaal bij paden. Wanneer je het bad betreedt zal de buitenlamp met bewegingssensor in werking treden. Zo’n buitenlamp met bewegingssensor zou je ook nog kunnen gebruiken als extra verlichting bij een deur waar je langs naar binnen kunt gaan, maar eerst het sleutelgat moet vinden. Dat is met een dergelijke extra verlichting gemakkelijker. Bekijk meer buitenlampen.